Reisetips til Bangkok fra A-Å, del 4

Bangkok med Ving

Nyt en middag i høyden!
Det finnes mange super trendy og lekre restauranter i høyden. En av de aller lekreste finner du i State Tower, under navnet Sirocco.
Andre lekre restauranter du finner i høyden er Banyan Tree og Moon Bar. Denne blir sett på som en av verdens lekreste takterrasser med utsøkt mat.

Etter middag bør man teste det fantastiske utelivet.
Disse nattklubbene er vel verdt et besøk:
The Dome
Bed Supper Club
Koi Restaurant

Og husk å drikke masse vann!
Dette er selvfølgelig viktig uansett hvor i verden du er. Men spesielt viktig her i klamme og varme Bangkok. Ha alltid med deg en flaske vann. Men skulle du glemme å ha med deg vann, er det aldri langt til nærmeste stand som selger vannflasker. Husk å sjekke at forseilingen ikke er brutt.

På teaterscenen
Finnes det også mange spennende ting å få med seg. Den viktigste teater produksjonen er allikevel Siam Niramit. Her kombineres en autensitsk Thai buffet, til et teaterstykke i verdensklassen.

Questions?
Om du har noen spørsmål må du gjerne rette disse til ambassaden.
Eller turistinformasjonen

Restauranter er ikke den eneste kveldsaktiviteten i Bangkok
Det finnes flere muligheter til å danse seg inn i den Thailandske natten. Bangkoks vibrerende natteliv, blir sett på som et av verdens beste steder å feste. Sukhumvitt Road er området og forholde seg til. Her ligger det barer på rekke og rad. Her ser dere en oversikt over

Sykkel i Bangkok
Orker vi å sykle rundt i 30 varmegrader blant mylderet av biler og motorsykler? Ja, det er faktisk ganske så forfriskende å bevege seg på to hjul i flate Bangkok. På sykkel kommer man seg rundt i trange bakgater, og finner frem til nabolag med uberørt av turisme. Men vær forsiktig! Her er det mindre trafikkregler, og folk kjører som de føler for. Se deg godt for, og prøv å ”flyte” inn sammen med resten av syklistene og tuk tuk kjørerne. Om du ønsker å få hjelp på turen. Ta kontakt med Grasshopper Adventures.

  • Sirocco er et flott sted å spise, men vær forberedt på priser som ligger en god bit over Aker Brygge priser:-) Kan dog anbefale å bo hotellet den ligger på, Lebua State Tower. Bestill et Tower Club rom og du får tilgang til en lounge i 52. etasje hvor du får gratis mat, drinker og en fantastisk utsikt.

    En anbefaling er også å booke guide og bil for en dag (eller mer) for å oppleve Bangkok. “Tour with Tong” er helt fantastiske og du får en skreddersydd dagstur med egen bil, sjåfør og guide for under tusenlappen.