Romantiske storbyopplevelser

romantiske storbyopplevelser

Det nærmer seg valentindagen, og vi har satt sammen en opplevelsesliste for dere som vil unne dere noe ekstra i år. Kanskje du kan gi bort en av opplevelsene i valentinsgave?

Og du! Husk at du like gjerne kan gi litt ekstra oppmerksomhet til mor, far, søsken, venner eller noen andre du er glad i – 14. februar er kjærlighetens dag – ikke bare kjæresteparenes.

♥ Elvecruise på Moldau

Gjennom Prahas sjarmerende middelalderarkitektur renner Moldau, Tsjekkias lengste elv. Hopp om bord på en elvebåt og opplev den romantiske byen fra vannet. Det sies at hvis man kysser under Sukkenes bro i Venezia vil man være sammen for alltid – kanskje det fungerer under Karlsbroen og?

VSCZPRG1060

♥ Musikal i New York

La dere rive med av Andrew Lloyd Webbers klassiker The Phantom of the OperaForestillingen åpnet på Broadway i januar i 1988, og fantomet har sunget seg inn i publikums hjerter over titusenvis av ganger siden den gang. Nå er det deres tur!

♥ Utradisjonell matopplevelse på Djemaa El-Fna

Ta med deg din utkårede til den eventyrlige markedsplassen  i Marrakech. Her finnes det hundrevis av små matboder hvor kjøtt, grønnsaker og brød stekes over åpen ild. Finn dere en primitiv benk, pek på det dere synes ser godt ut, og nyt et spesielt måltid sammen under Marokkos stjernehimmel.

Djeema el-Fna, Marrakech.

♥ Gå på skøyter på Amsterdams kanaler

Når det blir kaldt nok fryser kanalene i Amsterdam til is, og man kan stå på skøyter langs elvebreddene. Kan dere tenke dere noe mer romantisk? Ta på luer og votter og skli hånd i hånd gjennom byen!

 

♥ Champagnebrunsj i London

Sov lenge i en deilig hotellseng før dere nyter en champagnebrunsj sammen. Mange hotell, som Hyatt Regency The Churchill tilbyr smakfulle brunsjer med ubegrenset mengde champagne til.

Ps! Om du ikke har mulighet til å reise til London kan du lage din egen variant hjemme. Overrask din kjære med yndlingsfrokosten på sengen, og ta med to glass med bobler i. Enkel luksus, enkel glede!

Sunprime Miramare Beach

♥ Gå hånd i hånd – hvor som helst

Husk at dagen handler om å gi hverandre litt ekstra oppmerksomhet – hold hverandres hender, server en enkel frokost på sengen – sett pris på hverandre! Hvis du er en av dem som tenker at du burde vise hvor glad du er i en spesiell person litt oftere, så er 14. februar en perfekt anledning. Hurra for kjærligheten! ♥

Hva pleier du å gjøre 14. februar? Del opplevelser og ideer med oss i kommentarfeltet under ⇓