Shop til you drop – på Gran Canaria

Da har vi trålet shoppingsentrene i området, og er tilbake på hotellet igjen med litt mindre penger på kontoen enn da vi dro i formiddag.

Først dro vi til Atlantico som er et middels stort shopping senter bare 5 min kjøring fra hotellet. Her finner du kjente merker som Zara, Mango og The Body Shop, pluss en haug med andre butikker. Flott sted med stor parkeringsplass og et par små restauranter. McDonalds med lekeplass utenfor.

Så dro vi videre til Las Terrazas. Dette er et outletsenter hvor du kan finne mange merkeklær til en billig penge. Du finner også sko, smykker, vesker og sportsklær etc. Om du har skodilla får du bra sko for 3 euro. Alt fra sandaler til støvletter. Outlettet ligger rett ved havet med en stor parkeringsplass foran. Det har også mange bra spisesteder hvor du kan få i deg en matbit eller to før du starter på neste shoppingøkt.

Deretter satte vi kurs direkte mot Las Palmas. Rett utenfor Las Palmas ligger Gran Canarias største shoppingsenter, Las Arenas. Så vi svingte av ved den hvite broen, og rett ned i parkeringshuset. Her er det gratis å stå parkert. Flott senter med alt du trenger til juleshoppingen. Alt fra små butikker med det rare i, til store kjedenavn. Store lekebutikker som Toys R Us og Disney ligger også her inne. Etter å ha brukt noen kroner her kjørte vi videre for å finne et sted å spise.

Vi dro rett mot den fineste stranden i Las Palmas, Playa las Canteras. Her ligger det endel fortaus-restauranter med enkel god spansk mat. Vi så på strandløvene som koste seg i sola og badet. Mannen i slåbrok var et yndet “kodak-moment”. Vi koste oss med calamaries og en kald San Miguel. Fikk samlet krefter før vi tok fatt på Las Palmas sin handlegate hvor senteret El Cort Ingles ligger. Kan ligne litt på en spansk versjon av Steen og Strøm, men billigere.

Fornøyd kjørte vi tilbake til Sunprime med litt flere poser enn da vi dro. Vil absolutt anbefale stedet som et bra sted å få gjort unna alle julegavene. Og et pluss at man kan gjøre det i sommerklær..ikke boblejakke og tunge vintersko:)

Snart er det tid for litt bading i bassenget før vi drar ut for å se på livet og kose oss med middag.

I morgen kjører vi blant annet til markedet i Mogan.

 • Hei Elin, Hyggelig å høre at du liker det vi skriver, og at det inspirer til å utforske Gran Canaria. Bare å følge med videre. Det kommer mer!
  mvh
  Sophie:)

 • Elin Dekko

  Hei damer, godt å høre at dere har det bra.Høres ut som shoppingen går strålende!
  Det gir reiselyst å lese bloggen deres, så nå er høstens tur til Gran Canaria booket
  inn.Ha et fortsatt fint opphold, hilsen Elin 🙂

Kategorier