Shopping og luksus i Marrakech med Ving!

SENTIDO Kenzi Menara Palace

Ving har nå lansert den sagnomsuste og spennende byen Marrakech som nytt reisemål med vårt pakkereisetilbud med rutefly. Med vår samarbeidspartner Norwegian kan du fly direkte fra Oslo til dette eksotiske reisemålet tirsdager og lørdager i vinterhalvåret.  Ving har 3 hoteller i hver kategori, enkelt, midt på treet og luksus.

Du finner hoteller i alle klasser, men i Marokko er det billig å flotte seg! Hvorfor ikke prøve 4 netter på luksuriøse Sofitel Lounge & Spa for kun 4.495? Hotellet har det lille ekstra og litt til. Oppvarmet basseng, spa, hammam og jacuzzi i lekre og grønne omgivelser. Om du ønsker å bo billig og heller bruke pengene på shopping som Sarah Jessica Parker i Sex og singelliv filmen, kan vi friste med å bo fire netter på dobbeltrom med frokost på Meryem for kun 2450,- per person!

Marrakech har blitt satt ordentlig på kartet og økt i popularitet som reisemål det siste året. Vi er glade for nå og kunne tilby dette også til våre kunder sier Svein Erik Bjørheim, storbyansvarlig i Ving.

Våre storbyreiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.