Slik bruker du MyHoliday Card

VSUSNYCNYO1004

Kredittkort på storbytur kan være skumle saker. Men det kan også være supernyttig og praktisk. Som med så mye annet er trikset bare å vite hvordan du bruker det mest fornuftig.

Med kredittkortet  i lomma (og en liten bekymringsrynke i panna) satt jeg nylig kurs for fantastiske New York – verdensmetropol og velkjent pengesluk. Det kunne fort ha endt i en tilværelse som C-kjendis fra Luksusfellen og beste(u)venn med namsmannen, men i stedet endte jeg opp med flere kjekke fordeler og en trygghet man ikke nødvendigvis får ved bruk av vanlige bankkort.

Slik gjør du det:

1. Betal reisen med kredittkort

Før du kan sprade nedover Fifth Avenue med shoppingposer på armen må  turen over naturligvis bestilles. Og når du bruker MyHoliday Card ved betaling får du en gratis reise- og avbestillingsforsikring som dekker både deg og reisefølget. Kjøper du reisen hos Ving kan du attpåtil få 4 til 6 måneders betalingsutsettelse. Og den 45 dagers rentefrie betalingsutsettelsen er også ganske grei å ha når det svir litt i lommeboka etter en tur.

VSUSNYC1050

 

2. Bruk kredittkortet når du handler

Merkebutikkene på Fifth Avenue, vintagebutikkene i Brooklyn, varemagasinene på Manhattan – de fleste vet at New York er paradis for shoppingentusiaster. Finner du det ikke i NYC, så finner du det ikke noen andre steder heller. Du kan fylle posene til randen med MyHoliday Card, og så lenge du tilbakebetaler beløpet før rentene påløper er det helt gratis å bruke kortet i utlandet.

I tillegg er det sikrere å bruke et kredittkort hvis du skulle være så uheldig at du blir svindlet. Du kan for eksempel aktivere en SMS-varsling som raskt gir deg en oversikt over hvilket beløp som er trukket fra kortet når du handler. Du kan også få varsling når du begynner å nærme deg kredittgrensen. Med MyHoliday Card får du en egen nettbank som gjør det ekstra lett å ha kontroll på kjøpene.

3. Sett deg inn i kortets fordeler

IMG_7432_nycVisste du for eksempel at Ving gir deg 500,- i rabatt når du bestiller fly og hotell samlet og betaler med MyHoliday Card? Fordeler som dette er en perfekt måte å senke feriekostnadene litt på. Pengene du får til overs kan du kanskje bruke på en ekstra hyggelig middag eller litt mer shopping. Det er uansett alltid positivt å gå litt i pluss, er det ikke? Det som er ekstra fint med denne rabatten er at den kan kombineres med alle andre rabatter på ving.no. Vinn vinn!

NB! Vær oppmerksom på at du klikke på aktiveringslenken du finner på denne siden før du kan bestille med rabatt. Det må også være minst 6 uker til avreisedato.

Har du ikke MyHoliday Card? Bestill her!

NB! Husk å sjekke hvilke vilkår som gjelder for ditt kredittkort før bruk.

Og til slutt, den gylne regelen for kredittkortbruk:
(som-vi-regner-med-at-du-kan-
men-likevel-vil-minne-om)
IKKE bruk mer enn du faktisk har råd til.

 

························································································································································································

Hva synes du er fordeler/ulemper ved kredittkortbruk?
Del det gjerne med oss og andre i kommentarfeltet under ⇓

························································································································································································

  • Terje Johan Olaf Aasgaard

    MyHolyday Card et veldig godt å praktisk kort