Kari Lingsoms tips til ferietrening

I ferien er det ingen tidsklemme eller noe som bare MÅ gjøres. Det er med andre ord en perfekt anledning til å ta en treningsøkt eller tre – selv når du reiser med barna.

···

Tren tidlig

Det går fint an å trene før frokost eller før kl. 10 i ferien. Da er du tidlig ferdig, med ekstra overskudd til kvalitetstiden med familien.

Jeg pleier å si det er best å la meg trene om morgenen og gi meg morgentreningen og ha en blid mamma resten av dagen.

→ Ikke overdriv

Ikke tren lenger enn du har sagt at du skal. Familien må kunne stole på at du er tilbake til avtalt tid, slik at dere får gjort ting sammen. Blir du for sen, gi beskjed før du er for sen. Forsinkelser over et kvarter godtas ikke hos oss, med unntak av tekniske eller fysiske uhell på veien.

→ Tren rundt eller etter barnas leggetid

Hvorfor ikke benytte sjansen til å trene mens den andre legger barn? Hvis dere begge vil trene kan den som hadde morgenøkten ta kveldsskiftet på hotellet. Da smaker det ekstra godt med en øl eller et glass vin etterpå. Husk å få i deg kveldsmat!

→ Undersøk mulighetene på forhånd

Forberedelser er naturligvis viktig når du reiser med barn. På Vings Sunwing-hotell kan du delta på gratis trening i regi av SATS, og du har tilgang til en detaljert timeplan som gjør det lett å planlegge.

→ Bare gjør det

Du angrer aldri på en økt! For min del synes jeg også at mat og godt drikke smaker ekstra godt etter trening, jeg bruker gjerne ferien til å fråtse i både trening og mat. Følelsen av å løpe på stranden før frokost, eller å få sett turiststedene fra sykkelsetet gir gode minner og gir meg ekstra motivasjon til å trene også hjemme. At du blir mer brun av å være i bevegelse er heller ikke negativt…

Les mer på Karis blogg