Slik velger du riktig hotell: Sunwing Family Resorts

Skal hotellet være barnevennlig? Barnefritt? Ha kul design? Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig for de fleste, men velger du et konsepthotell er sjansen stor for at du treffer riktig.

– Konsepthotellene våre er utviklet nettopp fra ønskene kundene har hatt i løpet av årene. I tillegg har vi også vært i front når det gjelder hva folk forventer av et moderne hotell – som design, mat og treningsfasiliteter, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff.

Allerede i 2014 slo Ving fast i sin Ferierapport at vi er mer opptatt av hotellopplevelsen enn før. Vi har det fint hjemme, og vi vil ikke ha det noe mindre fint på ferie – heller enda litt bedre.

I tillegg bruker vi mye tid og en god del penger på ferien vår, så vi ønsker å få valuta for pengene.

– Vi ser en tydelig trend der hotellet blir viktigere og viktigere. Det er mye mer enn bare et overnattingssted, det er nesten som et reisemål i seg selv.

Sunwing Family Resorts

For deg som reiser med barn

Av alle Vings hotell er det særlig 11 som anbefales til barnefamilier, og det er de populære Sunwing-hotellene, som blant annet finnes på Kreta, Kypros, Mallorca, Tyrkia og i Thailand.

– Sunwing Sandy Bay på Kypros er nok en av mine personlige favoritter, sier Linda Breen entusiastisk. Hun jobber som selger i Ving, og har selv feriert på tre av Sunwing-hotellene, opptil flere ganger.

Den første gangen valgte hun Sunwing fordi hun skulle reise alene med sønnen Kristian.

Hotellene tilbyr mye som gjør at man føler seg litt tryggere som forelder. Alt er tilrettelagt for barnefamilier, som rommene, bassengene og restaurantene, og i tillegg har de fleste skandinavisktalende personale.

FAMILIEVENNLIG: Kristian (t.v) og Linda Breen trives godt på Sunwing Sandy Bay på Kypros. Foto: Privat

Vings populære maskoter, sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie, treffer du selvfølgelig også på alle Sunwing-hotellene. Restaurantene har til og med en egen Lollo & Bernie-buffé.

– Sønnen min elsker å være på ferie på Sunwing. Nå er han 10 år og litt sjenert, men han får mange nye venner gjennom aktivitetene på hotellet, som kan være alt fra skattejakter til leker.

Nysgjerrig? Les mer om Vings Sunwing-hotell her

Forrige gang Linda var på Sunwing Sandy Bay var også mannen Ståle og bonusbarna med, og blant de eldste barna var særlig fotballbanen og Teen Lounge populært.

AKTIVITETSFYLT: På Sunwing-hotellene finner du aktiviteter som passer for alle. Her prøver Victor og Daniel Tvenge Breen dykking sammen med Ståle Breen. Foto: Privat

– I Teen Lounge, som finnes på alle Sunwing-hotellene, kan tenåringer møtes og spille PlayStation, eller bare henge. Det var også populært med det kjappe WiFi-nettet, sier hun.

For de voksne trekker hun frem romfasilitetene som en klar fordel med å bo på Sunwing.

– Jeg elsker at man kan bo i leiligheter med havutsikt eller med Swim Out. Da kan du gå rett fra terrassen og ut i bassenget. Det er helt fantastisk å komme til et hotell hvor du merker at alt er gjennomtenkt og tilrettelagt for at barnefamilier skal på en så avslappende og fin ferie som mulig. Her blir du ivaretatt fra første stund, avslutter Linda.

Les også: Derfor er Sunwing familienes favoritthotell

Dette er Sunwing:

 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Gratis WiFi
 • Rom og leiligheter tilpasset familier
 • Store, barnevennlige basseng
 • Aktiviteter og underholdning
 • Lollo & Bernie
 • Skandinavisk barneklubb
 • All Inclusive mot tillegg
 • Teen Lounge med PS4
 • Direktebuss t/r flyplass og Easy Travel
 • Ving service døgnet rundt
 • Gratis treningstimer med SATS ELIXIA

Her finner du Sunwing:

Gran Canaria, Kreta, Kypros, Mallorca, Rhodos, Tenerife, Tyrkia og Phuket. Se oversikten her.

Dette blogginnlegget er en del av serien Slik velger du riktig hotell, som tar for seg ett og ett av Vings konsepthotell. Les også:

Lenker til de andre blogginnleggene i samme serie publiseres fortløpende her:

For deg som elsker design: Casa Cook

For deg som reiser uten barn: Sunprime Hotels 

For deg som vil bo på et urbant og trendy hotell: Cook’s Club 

For deg som liker upretensiøs familieluksus: Ocean Beach Club