Sommerens beste #ferietips

blogg topp

Overnatting i trehytter, BBQ i solnedgang og båttur med kaptein Billy & Crew. Tipsene strømmer inn i Vings store Instagram-konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på 10 000 kroner.

 

@jeanetteloevoll

@jeanetteloevoll anbefaler sterkt at du leier deg en bil når du er på ferie. Da hun og reisefølget ferierte i Side fikk de et innsidetips av en ansatt på McDonalds om å besøke Olympos sør for Kemer.

– Og for en fulltreffer! Det var en nydelig plass! Det er tretopphytter en kan sove i, hippiebar, nydelig strand og gamle ruiner etter en romersk by, skriver hun. På vei hjem tok de gondol opp til Tahtali 2365 moh. Der var det snø!

– Lei bil, spør de lokale hvor du bør dra og ta ting på sparket, oppfordrer @jeanetteloevoll.

Ta ting på sparket!

 

fixeideer

@fixeideer har vært på Kreta, og deler et strandtips.

– Mange bruker mest tid på å besøke stranden Elafonissi nå de er på Kreta, men etter min mening er Balos det fineste stedet på jord. Tar du ferge kommer du innom vakre Gramvousa også på veien, skriver hun.

Balos er det fineste stedet på jord!

@reisefeberbente

@reisefeberbente har delt dette bildet og skriver at hennes beste ferietips er å ligge og skulpe i krystallklart vann i Playa del Carmen i Mexico.

Vanskelig å være uenig i det tipset!

Å skvulpe i krystallklart vann!

@r_nnis

@r_nnis anbefaler å fly til Phuket, ta fergen ut til Joh Jum og leie en bungalow – enten på stranden eller i toppen av et tre.

– Freedom Resort ligger helt for seg selv på stranden med apekatter i trærne, skriver hun på Instagram.

Lei en bungalow i toppen av et tre!

@sveinmikal

@sveinmikal har vært på Rhodos. Han anbefaler å se så mange strender du rekker over på en dag.

– Vi leide bil og rakk å bade på Anthony Quinns Bay, Prasonis Beach, Oasis Beach og på Lindos Beach, forteller han.

Se hvor mange strender du rekker på en dag!

@annikabp71

@annikabp71 tipser oss om vakre Parga.

– Ta Marco Polo-båten med kaptein Billy & crew ut til Antiparos og Paxos. En deilig dagstur med flere badestopp og mulighet for å se delfiner. Du får se og bade i kanskje Hellas fineste og mest krystallklare vann. Denne turen skuffer aldri, mener hun.

Hellas fineste og mest krystallklare vann!

Har du også lyst til å være med i trekningen av et reisegavekort på 10 000 kroner? Del dine beste ferietips på Instagram med #ferietips, #ving og @vingreiser for å være med i konkurransen. Vinneren trekkes 2. februar 2016.