Stolte som haner

Det er mye vi skal se nærmere på når vi går rundt og ser på de ulike hotellene. Hvordan oppfattes hotellene når man kommer inn? Hvordan føles resepsjonen, og hvilken standard har restauranten, rommene osv. Hvilket førsteinntrykk gir hotellet? Og ikke minst hvordan ligger hotellet i forhold til stranden, og sentrum?

Det første hotellet vi besøkte i Alanya onsdag, var vårt eget nyåpnede Sunprime, Sunprime Ocean Alanya Beach Suites & Spa .

Og når vi kom dit, klarte vi ikke å slutte og smile. Det var blitt så fint! Customer Relations manager Sofie viste oss rundt på ulike romstyper. Og vi var alle veldig fornøyd med det vi så. Og er stolte som haner for at dette er Vings eget hotell. Så gjennomført i alle ledd. Vi var med andre ord meget fornøyd med det vi så.:)

Her ser du utsikten fra penthouse leiligheten.

Etter Sunprime dro vi videre til Sunpark Garden, Sunpark Marine, Sunpark Beach, Green Garden, Villa Moonflower, Villa Sunflower 1 & 2 og Hacibey. Vi ble møtt av hyggelig personalet som var veldig ivrige etter å kommme ordentlig i gang med sommersesongen. De gledet seg til å ta i mot alle våre gjester for sommeren.

Etter et lite bad etter hotellvisningene, var det tid for middag igjen. Denne gangen gikk turen til Marina Restaurant på marinaen. Veldig koselig og barnevennlig restaurant. Her viste de tegnefilm på storskjerm, noe som ga underholdning for både store og små under middagen.

På slutten av dette innlegget skal jeg komme med et lite vintips til dere som skal til Tyrkia denne sommeren. Rose-vinen Isindia er en veldig god og forfriskende rosevin, og den er heller ikke så dyr. Vi har fått testet litt ulike tyrkiske viner, og vi er godt fornøyd med også denne delen av det tyrkiske kjøkkenet:).

Torsdag går turen videre til Side.

Flere bilder av Sunprime

 • Lillian

  Hei!
  Meg og min kjære skal reise hit 1.Juli og gleder oss masse! Vi lurte bare på om man må betale for solsenger på stranden ved hotelet ?

  • Hei Lillian, Solsengene på stranden ved hotellet er gratis. Det er en veldig fin strand som ligger rett foran hotellet. God tur! Håper dere får en fin ferie. Mvh Sophie

 • Per Gundersen

  Hadde vært den perfekte jobb for meg ,å reise rundt å sjekke hotellene,of deres service .
  God sommer alle sammen

 • Andor M. Aure

  Det ser fint ut, men er det langt fra nermeste moske?

  • Frank Terje E. Risa

   Har det no spesielt å si, da man besøker muslimsk land?? Hører med det på slike turer, mente nå jeg da, hehe. Er en del av sjarmen til Landet man besøker. 😉

  • Hei Andor, I Alanya er det veldig mange moskeer, og man kan høre de godt rundt om i byen. Så man vil høre de også fra Sunprime Ocean, men så vidt vi så var det ingen moskeer i nærmeste omkrets. Mvh Sophie

 • Frank Terje E. Risa

  Kunne godt ha tatt en ekstra smakebit på Kahya Hotell Resort & Aqua. Da dette er et splitter nytt hotell, som ving.no tilbyr i sitt sortement av hoteller.
  Skal dit selv i uke 25. Og da er kameraet klart og skal beskrives i min reise tips på ving.no

  • Hei Frank, God tur til Kahya Hotell Resort & Aqua. Vi var innom hotellet på vei mot Side. Håper dere får en fin ferie! God tur! Mvh Sophie

 • Kirsti

  Ocean Beach Club er definitivt et hotell vi skal bo på neste gang vi er i Alanya (Men da bare kjæresten og meg:). Bodde på Sunpark Beach , som er hotellet ved siden av, i fjor (som også var et supert hotell). Men må si at Ocean Beach Club var utrolig flott!! Så delikate rom og bra service!:)I år blir det Green Garden med storfamilie på 37 stk:)

  • Hei Kirsti! Ønsker deg og hele storfamilien din god tur til Tyrkia og Green Garden:) Mvh Sophie

Kategorier