Storkoser seg på Kreta

Kreta

Susanne Berg og barna Jørgen og Siri Elise ferierer på Kreta. De har ikke merket noe til den økonomiske krisen i landet.

– Vi merker ikke noe til den økonomiske krisen, sier en ferieglad og fornøyd Susanne Mari Berg i Agia Marina på Kreta. Her er hun på en ukes ferie med barna Siri Elise (8) og Jørgen (5).

– Ferien har vært kjempeflott så langt! Det har stort sett gått i bading, soling og gode måltider. Det er første gang vi er i Hellas og Kreta på ferie, så vi har ikke noe å sammenligne med, men som det ser ut nå tror jeg ikke det blir siste reise hit – øya er jo helt fantastisk, smiler hun.

Det eneste vi har lagt merke til er oppslagene i avisene!

I følge Susanne så har ikke familien merket noe til den økonomiske krisen i Hellas.

– Vi har vært ute og spist hver dag og har betalt både med kort og kontanter. Vi har også fått ut penger fra minibankene når det har vært behov for det. Det eneste vi har lagt merke til er oppslagene i avisene, men det har ikke påvirket vår familie i hvertfall.

– Har du noen tips og råd til andre som skal på ferie til Hellas de neste ukene?

– Det kan være lurt å ha litt kontanter med til å begynne med de første dagene, men som sagt, penger kan man lett få ut av minibankene og betale med kort de aller fleste steder. Vi kan si at folk som har bestilt eller tenker på å bestille reise hit, ikke trenger å være bekymret for forholdene. Vi føler oss trygge med reiseselskapet som er oppdatert på situasjonen og skulle det være noe som angår oss som gjester stoler vi på at vi blir informert. Solen skinner og livet går sin normale gang her på Kreta!

 

 

Kategorier