Sunwing – Litt som å komme hjem!

Torsdag fortsatt turen videre til Side. Side er en mye mindre variant av Alanya, og mange mener at Side også er mer barnvennlig enn sin storesøster Alanya. Det er særlig da med tanke på strendene. I Side er det mer langgrunt og lettere å bade for smårollinger som vil prøve seg på noen plask i havet. De fleste hotellene vi besøkte i dag bar preg av å sette de små i forsete. Særlig da våre egne Sunwing Resorts.

På vei ti Side var vi innom blant annet Long Beach og Sentido Golden Island. Det må nevnes at Sentido Golden Island var et lekkert konsept som falt i smak hos oss. Hotellet er formet som en ball og ligger flott til på en odde med utsikt over havet. Se bildet av det fancy hotellet her. Her med en appelsinlund foran.

Deretter bar det videre til vårt nye Sunwing Resort Side East. Sunwing Side East er en noe mer moderne variant av vårt Sunwing konsept. Som hotellsjefen sa, vi har nå kommet til 2012, og det kan man se i interiøret. Og som noen av Ving-kollegaene sa når vi gikk inn. – Det er litt som å komme hjem!

Det skal sies at det var en av de som har vært mye på Sunwing gjennom mange år. Men hun er ikke alene. For mange Ving-ansatte er Sunwing deres andre hjem i Syden. Hvorfor ha hytte når man kan reise til et Sunwing Resort? Vi testet lunchen (den ble godkjent:)), før vi kjørte videre. Vi skulle tilbake senere på kvelden, spise middag og se show!

Neste stopp var vårt andre nye Sunprime i Tyrkia, Sunprime Dogan i Side. Vi kjørte gjennom noen koselig brosetingsgater før vi endte opp helt nede ved stranden. Der lå vårt nye Sunprime og koste seg i solen. Sunprime Dogan er et veldig koselig hotell. Det er veldig anderledes enn vårt nye Sunprime i Alanya som man kanskje kan si er mer minimalistisk, og stilrent. Sunprime Dogan har veldig mye grønt areal, og en utrolig sjarmerende hage som alle rom vender inn mot. Atmosfæren var avslappet og behagelig. Her kan man virkelig ha noen fine feriedager, men det passer kanskje mer for de sosiale voksne, enn de som ønsker seg mye privatliv i ferien.

Middagen ble inntatt på det nye restaurant-konseptet på Sunwing East, Mehmets Kitchen, og vi fikk selvfølgelig med oss et show. Vi teste mange gode retter på Mehmets Kitchen. Her var det mye god mat! Vi var godt fornøyd med det nye matkonseptet. Og fornøyd med nok en dag i solrike Tyrkia,

Kategorier