Tapas middag hos Juan

Første kvelden var vi på Tango Tapas, hvor Juan er sjefen. Lokal mann som har bodd 15 år i syd Sverige. Så her behøvde man ikke teste engelsk eller spansk-kunnskapene sine. Vi hadde blitt anbefalt restauranten av en av våre ving-kollegaer som styrer det meste her nede på Gran Canaria.

Tango Tapas ligger bare 5 min gåavstand fra hotellet. Så det var jo veldig behagelig. Tango Tapas var en koselig spanskinspirert restaurant med hyggelig personalet. Her kom det både lokale spanjoler og turister som oss.

Vi bestilte 4-6 retter fra menyen som var en ganske tradisjonell tapas meny. Fikk servert en liten sangria før maten, det var veldig forfriskende. Glemte å nevne at det fortsatt var 30 grader ute selv kl 20.00. Så litt kaldt å drikke kom godt med.

Det ble tilslutt bestilt spansk skinke, hvitløksmarinterte sopp, hvitløksmarinerte gambas (reker), poteter med en sterk tomat saus, brød og aioli, tomat med feta ost og kalamari. Kjempe godt! Holdt med seks retter. Men fikk plass til en liten is til dessert også.

Juan som vi ble sittende og prate med bor 4 måneder i året i Sverige, og bak bardisken står det en kubansk dame som ifølge Juan lager Gran Canarias best Mojitos. Så de måtte vi jo også teste for dere. Om du vil følge med på hva som skjer på Tango Tapas kan du bli venn med Juan på facebook.

Her ser du et bilde av Gran Canarias beste Mojito. Så trasket vi hjem. Gleder oss til å teste shopping mulighetene her nede i morgen!

Kategorier