Trygt tilbake i Norge

Da er alle 40 jentene fra Morgenklubbens jentefly trygt tilbake i Norge. Her er en liten rapport fra en fantastisk uke på Gran Canaria.

Skrevet av Linda Maria Ødegaard, Vings representant på Morgenklubbens jentefly.

Avreisedagen startet tidlig med oppmøte på flyplassen før de fleste andre hadde stått opp. Etter første møte med alle jentene, skjønte jeg raskt at dette kom til å bli en spennende og morsom tur. Første høydepunkt kom da vi hadde funnet plassene våre på flyet. Etter at fest-setebeltet-skiltet hadde sluttet å lyse kom en høy, mørk herremann og serverte Cava til oss alle.

Etter litt over fem timer var vi fremme på Gran Canaria og eventyret kunne begynne. Vi ble fraktet i en egen buss til hotellet vårt i Playa Del Inglès, og ble tatt godt imot av personalet.

Uken har inneholdt mye latter, sol og Strawberry daquries. Man kunne ta og kjenne på stemningen, som var fantastisk under hele oppholdet. Vi hadde det bra! I løpet av uken ble jentene bedre og bedre kjent, og historiene mer og mer personlige.

Vi nøt oppholdet på Sunprime Atlantic View Suites & Spa, men fikk med oss mye moro på utsiden av hotellet også.

Fredag sto en tur til Mogan og besøk på markedet på planen. Her kan du kjøpe alt fra klær og sko til frukt og lokal kunst. Vi kom alle hjem med noe som vi helt sikkert ikke har brukt for, men akk så fint.

Langs havnen ligger markedet hvor man får kjøpt alt mellom himmel og jord.

Langs havnen ligger markedet hvor man får kjøpt alt mellom himmel og jord.

Lørdagens aktivitet var vinsmaking. Ingen av oss er noen store vinkjennere, men noen kunne litt mer enn andre. Vi andre lærte mer i løpet av kvelden, og det var en utrolig hyggelig opplevelse. Det skal nevnes at vi ikke spyttet ut vinen igjen på denne vinsmakingen.

Vinsmaking var en ny og spennende opplevelse.

Vinsmaking var en ny og spennende opplevelse.

Selv synes jeg at søndag var den garantert beste dagen. Vi startet tidlig og skulle opp i fjellene og vandre med Rocky Adventure. Bjørn og Christian sto i spissen som våre vandringsguider. Vi ble kjørt 1300 moh. og vandret ned til 700 moh. til den lille byen St. Lucia. Dette var en nydelig tur med sol, frisk luft og glade jenter.

Ukens høydepunkt: fjellvandring.

Ukens høydepunkt: fjellvandring.

Jeg våknet og var litt støl i bena, men hva gjør vel det, når vi dagen etter tok turen til Las Palmas for å shoppe. Las Palmas bøy på skinnende sol og 24 grader i skyggen. Her besøkte vi det store shoppingsenteret Las Arenas, som ligger i enden av Las Arenas stranden. Her er det utallige butikker; Primemark, Zara, Stradivarius, H&M og flotte skobutikker for å nevne noen. VISA-kortet gikk varmt, men tenk så «lykkelig» man blir.

Shopping i Las Palmas. Vi ble alle noen kroner fattigere.

Shopping i Las Palmas. Vi ble alle noen kroner fattigere.

I området som vi bodde, finner vi den store Maspalomas ørkenen, og da sier det seg selv at vi måtte utforske denne litt nærmere. Vi brukte cirka to timer på å gå igjennom hele, fra Playa del Inglese gjennom Maspalomat og helt ut til fyrtårnet i Meloneras.

Ørkenvandring.

Ørkenvandring i Maspalomas ørkenen.

 

Vi hadde en kjempefin tur, gurimalla som vi storkoste oss!

Les mer om alle utfluktene vi tilbyr på Playa del Inglès.

  • jill

    Tusen tusen takk for turen….Jeg ble solgt på fjellturen. For et fantastisk landskap, vakre jenter og staute guider 🙂
    Takk Ving <3

  • Miriam krogh-Ervik

    En helt fantastisk tur! Er strålende fornøyd. Sitter på jobb med et smil om munnen, gode minner, stemning, strawberrys, konstant mett, fjellvandring, avslapning, vind i seilene, latter, musikk, dans, karaoke og påfyll av D- vitamin! Smiler som en sol her:) super gjeng og flott oppvarting fra Morgenklubben og Ving fra start til slutt!