Turkish Delight – smakfulle hotell og måltider i Tyrkia

Kl 17.00 i dag ankom vi Alanya, etter å ha tilbragt hele dagen på hotellvisninger i Belek. Vi vurderte å leie en av disse på Gloria Golf Resort, men det var det dessverre ikke tid til. Neste gang skal en slik bookes og nytes!

I Belek er det for det meste golfhotell, men på mange av disse lekre hotellene behøver man ikke ha med seg golfkøller for å nyte ferien. Særlig på Gloria Golf Resort, Gloria Serenity og Gloria Verde er det fullt mulig for vanlige feriegjester å ha en utmerket ferie uten å interessere seg det minste for golf. Her var det fine strender, masse aktiviteter for store og små, lekre hager og uteområder, veldig god mat og i det hele tatt flotte hotellanlegg. Men de er også selvfølgelig veldig tilrettelagt for de som elsker golf.

Hvis du elsker golf, og ønsker å spille og puste golf i hele ferien skal du bo på Sueno Hotel Golf Belek. Dette må være en golfers drømmehotell. Du bor på golfbanen og ser golfbanen uansett hva du gjør, spiser, bader, trener, slapper av, soler deg. Golfbanen er overalt. Hotellet drives også av en veldig engasjert mann som helt tydelig elsker jobben sin og golf. Se så lekkert det ligger mot golfbanen!Enda et fantastisk måltid

Etter å ha sjekket inn på Hotel Alanya, et enkelt, men hyggelig hotell sentralt i Alanya, gikk vi ut for å spise middag på Ottomans House. En 150 år gammel tyrkisk restaurant, som ligger i Alanyas første hotell. Veldig hyggelig restaurant med fantastisk god mat. Vi har spist så mye god mat siden vi kom ned! Alle måltider avsluttes med deilig vannmelon. Det sies at Tyrkia har verdens beste kjøkken, og vi har definitivt fått testet mange gode varianter av det herlige kjøkkenet.

I morgen skal vi på utflukt. Da skal vi se nærmere på hemmelighetene til Taurus-fjellene og møte Tyrkias sterkeste mann… Vi gleder oss.:)

Kategorier