Varm velkomst på Aruba!

Etter en lang, men behagelig reise til en av Karibiens vakreste øyer, var vi endelig fremme. Vi fikk en varm velkomst av en pratsom sjåfør som blant annet fortalte oss at Aruba var en av de øyene i Karibien flest gjester kommer tilbake til. Nå skulle det være en seremoni for en mann som var på ferie på Aruba for 124 gang på 20 år!

Han nevnte også at om man ikke var glad når man var på Aruba, var man ikke glad når man kom til paradis. Og alle er jo glade når de kommer til paradis :) Derav øyas kallenavn “One Happy Island”. Etter en 10-15 min lang kjøretur var vi fremme på Divi Village. Vi ble kjørt med små golfbiler til rommene våre. Rommene er store og flotte, og det føles godt å ta en varm dusj før turen går ut igjen. Middag med hotelldirektøren på Red Parrot på Divi All Inclusive er på agendaen. Vi får servert deilige fiskeretter med iskald hvitvin til. Smaker fortreffelig, men turen begynner å kjennes på kroppen. Klokken er bare 21.30 på Aruba, men i Norge er den 02.30. Sengen frister veldig nå!

Men siden vi la oss så tidlig, våkner vi også veldig tidlig. Klokken er nå 06.00 på Aruba. Derfor passet det bra å skrive et blogginlegg mens vi venter på at solen skal stå opp. Når solen titter frem skal vi ut å ta et morgenbad på denne stranden (se bildet). Etter frokost, skal hotell besøkes, og vi skal på en guidet rundttur på øya. Vi gleder oss til å bli mer kjent med øya.

Kategorier