Velkommen til Thailand!

Hei og velkommen til vårt nye hjem og arbeidsted – Patong, Thailand!

Etter en spørrerunde på facebook tidligere setter vi nå i gang med noen blogginnlegg som kan informere og inspirere til Thailandreiser – Smilets land.

Vi er 9 jenter som jobber her på samme avdeling: Contact Center. Vi besvarer telefoner, sms og epost 24 timer i døgnet. Vi er en lett mix fra Norge, Danmark, Sverige og Finland som sammen deler opplevelser og minner for livet.

Mange tenker på det å jobbe i utlandet som noe veldig positivt og gøy. Du har sol, strender, varme, hyggelige mennekser, venner, spennende kultur, mat. Og vi skal ikke glemme – en fantastisk jobb! Her er vi tilstede for å hjelpe andre med alt. Vil du ha tips om hvor du skal spise middag i kveld? Vil du bli med oss og utforske Phi Phi øynene? Har du spørsmål i forhold til din hjemreise og hotell? Skulle uhellet komme, og du kanskje får turistmage? Så kan vi bare si en ting:

Velkommen til Ving, du snakker med….

 – slik starter vi var jobb og vi er her for å hjelpe deg med det du måtte behøve.

Forutenon jobben, så befinner vi oss i paradis – på den andre siden av verden. Langt fra snø, is, frost og kulde. Thailand ER ett paradis og det er nettopp derfor vi skriver her. Vi vil gjerne dele alle våre fantastiske opplevelser med dere der hjemme. Phuket, Krabi, Phi Phi, Similan Island, Fantasea, Pad Thai, Massasje, Thaiboxing, Jungelsafari, Elephant Experience, Fisking og mye mye mer.

Følg oss videre i Thailand!

Med vennlig hilsen

Therese – Ving, Thailand.

 • Tommy

  Sooool sier ikke jeg nei til 🙂

 • Thailand er bare amazing, reiser dit så ofte jeg kan….. Er Thaigift med en dame på 32, hun og hennes 3 nydelige jenter fulgte meg til Norge.. Her har de nå bodd i 7 år, å alle har det bare helt topp.. Reiser snart igjen… Men da med tog fra Moskva til Kina, så fly til Bangkok.. Lykke til i varmen 🙂

 • Nathalie

  Hei så dere anbefalte Dr. Somboon i Ao nang, gjør dere det enda? 🙂 Jeg skal ditt 1april og være der i 2 uker. Da tenkte jeg å sjekke om jeg har hull i tennene. Er de flinke på sånt?

  • Therese Dyrli

   Hei Nathalie,

   Det gjør vi fortsatt. Når det gjelder tannlege timer kan du forsøke å kontakte de først for å høre om de har tid, men anbefaler å gjøre det så snart du kommer ned, så du har tid til å få time. Det har vært ganske fult opp i løpet av sesongen. Om ikke finnes det en annen klinikk de henviser til der. Du kan alltid ringe vår servicetelefon +6676510077 når du kommer ned for hjelp med timebestilling. Velkommen til Thailand.

   Hilsen Therese

 • Mario

  Hei hei:) hvis jeg eventuelt skulle søkt jobb hos dere, hvordan skulle jeg gjort det?:)

  • Hei Mario.

   Hyggelig å høre at du ønsker å søke jobb hos Ving. Du finner mer informasjon på ving.no – http://www.ving.no/reiseleder. Skriv en søknad og send inn. Skulle det være tilfelle blir man inkalt til intervju og deretter kan man komme med på guideskolen hvor man får en 2 ukers utdanning innenfor vår bransje og har man bestått, ja, da venter verdens beste jobb på deg 🙂 Har du andre spørsmål er du velkommen til å skrive tilbake.

   Med ønske om en fortsatt fin dag!
   Med vennlig hilsen Therese

 • Gitte

  Hei!

  Tenkte å reise ned til Thailand 2-3 uker til sommeren. Hvor er det best å reise da, m.t.p regntiden?

  Med vennlig hilsen

  Gitte

 • Kine

  Hei!
  Har dere en plass i Bangkok, Krabi eller i Pattaya hvor dere kan anbefale en tannklinikk? Vi skal bleke tennene, og er på utkikk etter den beste plassen. Helst billig – men betaler mer for kvalitet 🙂

  • Hei Kine.

   Vi jobber med ett legesenter i Krabi – Ao Nang som heter for Dr. Somboon, de utfører forskjellige tannlegebehandlinger som f.esk tannbleking. Prisene varierer men det spørs litt på hvilke metoder man vil bruke, og resultat. Vi anbefaler en konsultasjon direkte med tannlegen.
   Det fins mange tannleger og klinikker rundt om i Thailand som utfører bleking, hvilke som er best er vanskelig å si. Og det er stor forskjell både på priser og kvalitet rundt om. Det er nok best å gå litt rundt å snakke med de forskjellige klinikkene, så man selv får ett ok intrykk av behandlingsmetode, tannlege og utstyr og som du nevner – prisen 🙂

   Med vennlig hilsen Therese

 • Silje

  Hei,

  Er det like lytt på alle ving resorter? jeg har nå sikkert vært på 10 stk, i forskjellige byer og land, og ALLE er superlytt. da mener jeg at man føler man f.eks ligger UTE, på en traffikert vei når man ligger i sengen! man hører naboen som tisser på toalettet, og man hører barnegråt 24/7 i en eller annen etasje. og nå har vi barn selv, og syns dette var svært slitsomt. så jeg undrer meg HVORFOR er det så vanskelig å bygge hoteller som man isolerer skikkelig, slik at man ikke trenger å høre dem som går i gangene så godt?

 • Even Halstvedt

  Reiser hvor som helst i Thailand, bare det er tilgjengelig for rullestol, men desverre når en er trygdet blir et bare med drømmene og de koster heldigvis ingen ting.Hadde ønsket å ha en hovedsponsor som VING som jeg har meget gode erfaringer med på tidligere reiser i Europa. Kanskje begynne å blogge. som nyttårs mål

 • Mona Haugen-Kind

  kan vi kjøpe barnemat til vår 8-9 mnd gamle baby i Thailand?

  • Hei Mona.

   Det er ikke mange variantene her på supermarkedene, det fins på våre minimarkeder på Sunwing Resort. Bortsett fra det, så er ikke barnemat for baby – slik vi kjenner det, det mest kjente her i Thailand.

   Med vennlig hilsen
   Therese

Kategorier