Ving øker med flere spennende reisemål i Marokko

agatgz2001_2_34

I Marokko venter myldrende markeder, fantastiske golfbaner og eksotisk kultur, preget av både vestafrikanske, arabiske og franske tradisjoner. Ving har solgt reiser til eksotiske Marrakech lenge, men satser nå videre på Marokko med badebyen Agadir og surfemekkaet Taghazout.

Marokko er et fascinerende land som har blitt veldig trendy den siste tiden. Det føles derfor veldig bra å kunne tilby våre kunder Agadir og Taghazout, i tillegg til Marrakech. Agadir er en moderne badeby med lange, langgrunne strender som passer godt for de fleste. Med en kort flytid på rundt fem timer, er dette et veldig godt alternativ til Kanariøyene til vinteren. Taghazout er en liten fiskerlandsby som har blitt et populært reisemål, ikke minst blant surfere fra hele verden, sier Sophie Frisholm, PR-ansvarlig i Ving

Hver lørdag hele vinteren kan nordmenn fly direkte til Agadir fra Oslo. De som liker å feriere i Egypt eller ønsker et alternativ til Kanariøyene til vinteren, tror jeg kommer til å finne seg godt til rette på disse to reisemålene.

Agadir blander gammel arabisk kultur med fransk kolonistil, noe som gir byen et spennende preg. Agadir er en moderne badeby med en fantastisk sandstrand, fine golfbaner og god hotellstandard i turistområdet rundt Boulevard 20 Août. Cornichen, strandpromenaden, er det naturlige samlingspunktet både på dag- og kveldstid, med hyggelige barer, restauranter og uteserveringer der du kan spise og drikke godt for en rimelig penge.

Taghazout er en liten fiskerlandsby som har blitt et populært reisemål, ikke minst blant surfere fra hele verden. Like fullt har byen klart å beholde sin opprinnelige sjarme – her kjenner alle hverandre. Om kvelden samles folk ved byens restauranter for å spise nyfangede herligheter fra havet, til meget gode priser. I Taghazout har Ving hotellet Paradis Plage, et luksushotell som ligger på den kilometerlange stranden Imi Quaddar, ca. 6 km fra Taghazout. For dem som liker yoga og surfing er Paradise Plage et eldorado.

Kategorier