Ving satser på cruise – innleder samarbeid med Royal Caribbean Cruise Lines

Enchantment of the Seas
Cruise  er den ferieformen som øker raskest blant nordmenn. For å møte etterspørselen lanserer Ving nå cruise i samarbeid med Royal Caribbean Cruise Lines og deres søsterselskaper Celebrity Cruises og Azamara Club Cruise. Fra og med i dag tilbyr Ving opp mot 40 forskjellige ruter i Middelhavet og Karibia med både små, luksuriøse skip og noen av verdens største cruiseskip.
Reiserutene har ulik lengde og du kan oppleve alt fra historiske små havner og kjente byer i Middelhavet til vakre paradisøyer i Karibia. Alle cruisene kan bestilles i kombinasjon med fly og hotell før eller etter cruiset.

– Samarbeidet med Royal Caribbean Cruise Lines gjør at vi kan tilby gjestene våre et stadig mer populært feriealternativ. Vi har stor tro på at gjestene våre finner «sitt cruise» i det brede utvalget av reiser,  sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.

Med tre forskjellige rederier kan Ving tilby cruise for enhver smak.  Fra store skip med aktiviteter for familier, til romantiske luksusskip for par som reiser uten barn og mindre skip med intim atmosfære tilpasset voksne par som søker en kulturell ferie.

– Vi er veldig glade for at Ving nå satser på cruise. Royal Caribbean Cruise Lines er markedsledende på cruise i Norden, og samarbeidet vil gjøre denne reiseformen tilgjengelig for nye kundegrupper. Dette vil bidra til at det totale cruisemarkedet får økt vekst de nærmeste årene, sier Ken Kristensen, nordisk salgsdirektør i Royal Caribbean Cruise Lines.

– Den største fordelen med å reise på cruise er at man får se og oppleve mange steder i løpet av én ferie. I tillegg kan man nyte en behagelig reiseform og samtidig få frisk sjøluft ute på havet. Vi tror at mange vil komme til å kombinere et cruise i Middelhavet med en storbytur til for eksempel Barcelona, som er en av utreisehavnene. Tre dager i Barcelona før eller etter et deilig middelhavscruise tror vi blir en fantastisk kombinasjon, avslutter Frisholm.

Bestiller man et cruise med Ving er alltid måltider og tips samt mange av aktivitetene om bord inkludert.

Her er tre eksempler fra Vings cruisetilbud:

Royal Caribbean fra Barcelona
7 netter i det vestlige Middelhavet
fra 5.552,– pr. person med Liberty of the Seas, avreise 12.10.14

Royal Caribbean fra Fort Lauderdale
7 netter i vestlige Karibia
fra 5.352,– pr. person med Allure of the Seas, avreise 16.11.14

Azamara fra Roma
7 netter på Sicilia og Malta
fra 14.498,– pr. person med Azamara Journey, avreise 27.09.14

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving er bransjevinner i Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse.

Kategorier