Ving utvider i USA. Setter San Francisco og Los Angeles på programmet!

I løpet av den siste tiden har flere og flere av våre gjester valgt å reise til USA med Ving sitt storbypakketilbud. Usa har alltid vært populært blant nordmenn, og med den lave dollarkursen velger nå enda flere og ta veien over Atlanteren.

Ettersom vi lykkes bedre og bedre på USA, velger vi nå å komplettere Vings tilbud til å omfatte vestkysten. Derfor har vi nå tatt inn de populære byene San Francisco og Los Angeles sier Svein Erik Bjørheim, ansvarlig for Vings storbyreiser.

Vennlige og livsglade San Francisco er byen over alle på vestkysten! Og vi anbefaler gjerne at våre gjester kombinerer et besøk hit med en tur til Los Angeles strender og Highway 1. Ving samarbeider med flere ulike bilutleiefirmaer og kan derfor tilby fine leiebilavtaler slik at du lett kommer deg rundt i California. En drøy time nordover ligger de velkjente vindistriktene Napa Valley og Sonoma, og kjører du sørover havner du i Hollywood og Los Angeles! Med bil kan man legge opp en eventyrlig ferie og få med deg alt California har og tilby.

Los Angeles med Hollywood, Beverly Hills og Malibu etc. Vi har alle hørt om det, og vi har alle drømt å reise dit. Nå kan du reise hit med Ving Storby.

Våre storbyreiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet og gir våre gjester best mulig beskyttelse.

 • Hugo S.Hellem.

  Heisann.
  Kjæmpebra : ) Har vert i begge byene å ælsker dem : ) Spesielt San francisko.Fantastisk behageli atmosfære å et pulserende liv i den byen : )
  Kjør på,Ving.Hele Usa må oppleves : )
  Mvh,Hugo fra Steinkjer.

 • Einar Frøiland

  Så bra! Hva med Seattle også?

  • Hei Einar, Ikke umulig at Seattle også kommer på programmet etterhvert!:) Mvh Sophie