Ving vender nesen nordover!

Ving vender nesen nordover!

Frem til nå er vi vant med at stort sett alle våre kunder setter seg på flyet med nesa vendt mot varme feriedager i sør. Men å reise med Ving kan være så mye mer enn bare paraplydrinker og sand mellom tærne! Torsdag 16. februar lanserer vi nemlig turer til verdens mest eksotiske reisemål – Svalbard!

Mange nordmenn har en drøm om å besøke Svalbard en gang i løpet av livet. Nå trenger du ikke lenger være polfarer eller eksentrisk eventyrer for å gjøre dette mulig. Reis med Ving til Norges kanskje aller mest spennende reisemål og opplev dette helt unike stykke Norge. Visste du for eksempel at det bor flere isbjørner enn mennesker på Svalbard?

– Gjennom flere år har vi fått tilbakemeldinger fra våre kunder om at de kunne tenke seg å reise til Svalbard. Vi har lyttet til kundene våre, og kan nå tilby pakkereiser også hit. Svalbard har utrolig mye å tilby og vi gleder oss til å sende våre gjester nordover sier Sophie Frisholm i Ving

Høysesongen på Svalbard er i april, men man kan helt utmerket reise hit hele året. Hver årstid har sin sjarm, men vi antar at de fleste kommer til å ønske å dra på vinteren for å oppleve isbjørner og hundesleder i et fantastisk fyrverkeri av nordlys.

Ving har to hotell i Longyearbyen: Spitsbergen Rica Hotell og Radisson Blu Polar hotell, og reiser med rutefly til Svalbard hele året. Ving har også gjort en avtale med Spitsbergen Travel, som har skreddersydd egne Svalbardpakker for våre kunder. Disse pakkene inkluderer 2 netter på hotell og 2 spennende utflukter. Utfluktene varierer med årstiden og man kan lese mer om disse på våre nettsider. Vil man ha lenger opphold og flere utflukter, kan dette selvfølgelig bestilles mot tillegg i prisen.

I Ving ønsker vi ikke bare å være Norges største reisearrangør, men også den mest komplette. Vi hilser Svalbard varmt velkommen og gleder oss til å høre spennende historier om snøscootere, isbjørner og enestående naturopplevelser.

Priseksempler:

1.Svalbarpakke: Fly med SAS fra Oslo til Longyearbyen tur/retur, 2 netter på Spitsbergen Hotell eller Radisson Blu, med frokost, og 2 utflukter. Fra ca. 5.400,- per person.

2. Spitsbergen Adventure Cruise med MS Nordstjernen. Sesong fra starten av juni til slutten av august. Cruiset koster fra 9.270,- per person, fly kommer i tillegg. 5 netter i lugar, frokost, lunsj og middag, samt transfer mellom flyplassen og skipet.Her kan man også kombinere med noen netter på hotell før eller etter cruiset.

Kategorier