Ving-gjester slipper kø på flyplassen

VSESTFS1135

Unngå kø og ventetid på flyplassen! Ving-gjester som bor på et Sunwing eller Sunprime-hotell kan sjekke inn til hjemreisen allerede på hotellet.

– På disse hotellene har vi en innsjekkingsdisk som er bemannet av personale fra flyselskapet. Her kan du sjekke inn bagasjen og få boardingkortene utdelt. I stedet for å vente i kø på flyplassen kan du gå tilbake til bassenget og nyte de siste ferietimene i sola. Bagasjen ser du ikke igjen før du er tilbake i Norge, sier Elisabeth Larsen-Vonstett i Ving.

Bagasjen blir kjørt direkte til flyplassen og Thomas Cook Airlines-flyet.  Gjestene drar i etterkant med buss til flyplassen,  hopper over innsjekkingskøen og går direkte til sikkerhetskontrollen. Samtidig får andre gjester kortere kø ved innsjekkingen på flyplassen.

I stedet for å vente i kø på flyplassen kan du gå tilbake til bassenget og nyte de siste ferietimene i sola.

Ving kaller konseptet for Easy Travel og i fjor var det omtrent 50.000 gjester som benyttet seg av denne muligheten. Utover å slippe lange køer på flyplassen, kan gjestene som bor på Sunwing og Sunprime ta med seg 10 kg ekstra bagasje, altså 30 kg totalt. Det blir også utdelt gratis emballasje til alle barnevogner, og transferbussen kjører direkte fra hotellet til flyplassen uten stopp. Dette gjelder for øvrig både ved utreise og ved hjemreise.

I sommer gjelder Easy Travel på alle Sunwing og Sunprime, bortsett fra hotell i Tyrkia.

Slik fungerer Easy Travel

 

Kategorier