Vings storbyekspert gir deg sine beste storbytips!

Høsten er høytid for storbyreiser. Vi ønsker å hjelpe deg med de beste tipsene så du kan få mest mulig ut av din storbyferie. Her er tips som kan hjelpe deg til å velge din by i høst.

Svein Erik Bjørheim jobber som avdelingsleder i Vings storbyavdeling, og har satt opp en liste på sine 10 beste storbytips. Noen steder og opplevelser gir større inntrykk enn andre, og da er det hyggelig å kunne dele de med andre som ønsker å oppleve noe helt spesielt i storbyferien sin, sier Svein Erik.

1. London. Start kvelden med en drink på Beach Blanket Babylon i Notting Hill etterfulgt av middag på Osteria Basilico.

2. Madrid. Et besøk på markedet La Paz er et must. Her bugner det av spanske delikatesser, spesielt innenfor fisk og skalldyr. Vil du spise et fantastisk stykke kjøtt, prøv Casa Paco. Be om den beste ”Solomillo”….

3. Liverpool. Når Liverpool entrer Anfield og 45.300 synger You’ll never walk alone så forstår du hva order ”Gåsehud” betyr.

4. New York. I ”strolle” rundt i Soho er en opplevelse i seg selv. Balthazar er et meget bra sted for lunsj eller middag. Stedet har høy kjendisfaktor, så du må bestille bord lang tid i forvegen.

5. Palma – Bo på Tres Hotel midt i gamlebyen. Lei en sykkel og sykle ut til bydelen Portixol. På Tapas Club får du spennende, variert og forholdsvis rimelig Tapas.

6. København. ”Told & Snaps” er en klassisk dansk smørbrød restaurant med sentral beliggenhet i Nyhavn. En sen lunsj her er bare ”dejlig”.

7. Roma. Etter en lang dag til fots blant alle Romas severdigheter og butikker. Nyt en kald drink på takterrassen på Vings hotell Cesári.

8. San Francisco. Ta en avstikker opp til Napa Valley. Lei sykkel og besøk en rekke vingårder som ligger som perler på en snor.

9. Barcelona. La Tramoia for god tapas.

10. Nice. Kombinasjonen av storby og sol/strand gjør dette til et strålende sted for en langhelg.