Vinn signert Barcelona-drakt!

Hold deg fast! Vi gir bort en ekte Barcelona-drakt, signert av tre av de største stjernene i verden, Messi, Suárez og Neymar!

Oppdatering mandag 24. april: Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er trukket. Den heldige vinneren ble Kristian Holdhus som tippet at Bareclona skulle gå av med seieren. Vi gratulerer! 

Førstkommende søndag går det klassiske fotballoppgjøret El Clásico av stabelen på Santiago Bernabeu i Madrid. Det kommende stormøtet mellom Real Madrid og FC Barcelona er uten tvil den største happeningen i hele fotballåret. Ikke bare er disse kampene umåtelig spennende, men kvaliteten og nivået på spillerne er i tillegg i verdensklasse.

Tipp og vinn!

Søndag 23. april legger vi ut en konkurranse på vår Facebook-side. Der kan du bli den heldige vinner av den unike Barcelona-drakten. Konkurransen avsluttes rett før kampstart, og vinneren blir trukket mandag 24. april.

Populære fotballreiser

Ving arrangerer til både La Liga og Premier League. På ving.no kan du bestille pakker med offisielle fotballbilletter og hotell av god standard.

Med Ving kan du reise på fotballturer og se både FC Barcelona og Real Madrid. Fra neste sesong tilbyr vi også turer til Atletico Madrid, når de åpner sin nye flotte stadion.

Svein Erik Bjørheim, ansvarlig forfotballreiser i Ving

  • Widar Rekevik

    Den drakta skulle jeg likt og vunnet :-) Har reist med ving og det er max poeng til dere :-)

Kategorier