Visarun

God morgen alle sammen!

En ny herlig dag er i gang her i Patong. Solen skinner for øyeblikket og vi sitter her på kontoret og deler opplevelser fra våre visaruns.

Når man har vært her i Thailand i 3 måneder så må man forlate landet for å få ett nytt stempel i passet, og utvide sitt visum for 3 nye måneder. Og for oss som jobber her i 6 – 7 måneder så er dette nødvendig. Vi har nå gått i gang med disse reisene, hvor vi er så heldige å få oppleve mer av Asia. Vi her på Contact Center har fordelt oss litt rundt – noen reiser til Kuala Lumpur, noen tar en tur til Burma, andre til Singapore.

Jeg og Mia sitter her nå. Vi har begge vært i Kuala Lumpor. En times flytur fra Phuket og vips så var vi i heaven! Shoppeparadis.

Etter 5 minutter i Kuala Lumpur var vi allerede forelsket. Alle er så hyggelige og høfflige, prisnivået = gratis, maten er god og shoppingen fantastisk. Med sine 66 shoppingsenter har de mye å tilby oss shopoholikere.

3 dager med godt vær, shopping og god mat. Virkelig noe å anbefale. Er man i Thailand og reiser rundt, ja, så hvorfor ikke ta en tur til Kuala Lumpor?

En fantastisk tur! Skal helt klart tilbake.

 

Ønsker dere en fortsatt fin dag!

 

Med vennlig hilsen Therese

  • Ivar Øberg

    Kjempefin blogg. Har vært i plukket 2ganger tidligere og det er en spennende by. Vi bodde første året på bangtao, rolig og fin plass. Andre året var i Kamala, kjempefint der også. Som dere ser av bloggen vår så ble det Mexico, med all inklusiv påSandos Hotel som ligger i Playa del carmen.

    Hilsen Ivar Øberg