Anbefalinger fra produktsjefen

Sunwing Arguineguín Seafront

På Kanariøyene er det nesten uendelig mange hotell å velge mellom, så vi har spurt om ekspertråd! Og som spurt, så fått – vår reisevante produktsjef har samlet sine beste anbefalinger til deg.

Ps! Eirik har jobbet for Ving i 19 år og har besøkt mer enn 50 land. En passende kar å be om hotelltips, med andre ord.

 

Hvis du velger Gran Canaria:

Jeg liker havutsikt! Det er viktig for meg og for mange andre, så på alle hotellene jeg har trukket frem er det muligheter for blått i sikte.

 

• Bull Hotel Reina Isabel & Spa

Velkjent og fint hotell som tilbyr klassisk luksus på Las Canteras-stranden i Las Palmas, bare 200 meter unna den populære Catalinaparken.

Noe av det beste med hotellet er beliggenheten i Las Palmas,  en by med verdens nest beste miks av storby og strand (kun slått av Rio de Janeiro!). Som seg hør og bør en storby i miniatyr har Las Palmas et godt utvalg av smakfulle restauranter. Ca. 500 meter fra hotellet ligger La Cabaña Criolla, en argentinsk grillrestaurant som er populær blant lokalbefolkningen.

Reina Isabel

Bull Hotel Reina Isabel & Spa

 

• Sunwing Arguineguín Seafront

Dette er et kvalitetshotell med skandinavisk touch som passer like godt for voksne som for barnefamilier. Her finnes et stort utvalg av aktiviteter både for den aktive – og den ikke fullt så aktive. Prøv utendørssjakk, ballsport, boule, tennis elller vannbasket! Eller slapp av ved bassenget med en forfriskende drink fra baren.

Arguineguín var tidligere en liten fiskerlandsby, men landsbyen har vokst seg større og er i dag et populært reisemål. Til tross for utviklingen bærer Arguineguín fremdeles preg av sin fortid – for eksempel i havnen der fiskebåtene legger til tidlig om morgenen med nattens fangst. De ferske råvarene fiskerne drar i land kan du nyte på restaurantene i havnen, bare en liten spasertur unna hotellet.

Sunwing Arguineguín Seafront

Sunwing Arguineguín Seafront

 

Hvis du velger Tenerife:

• Jardin Tropical

Et elegant og hyggelig førsteklasses hotell ved havet i Playa de las Américas og med kort vei til sentrum i San Eugenio. Hotellet har egen beach club – en solterrasse med saltvannsbasseng på klippene ut mot havet. Her nede finner du også en av hotellets fine à la carte-restauranter; Las Rocas. Her kan du nyte fersk fisk og sjømat med elementer fra det kanariske kjøkken til en fantastisk utsikt mot naboøya La Gomera.

 

Jardin Tropical

Jardin Tropical

 

 • Don José

Dette er et hyggelig og veldig populært hotell med fine leiligheter i Los Cristianos. Don José har supersentral beliggenhet med bare noen få meter ned til stranden! Miljøet i Los Cristianos er rolig og mer kanarisk enn andre steder på sørsiden av Tenerife, med spanske tapasbarer og butikker. Alt ligger samlet rundt den palmekledde strandpromenaden og byens hyggelige (og tilnærmet bilfrie) sentrum. Velger du balkong ut mot strandpromenaden får du full oversikt over folk, fe og ferger!

 

don jose copy 2

Don José

Hvis du velger La Gomera:

 • Jardin Tecina

Jardin Tecina er et lekkert hotell på fredelige La Gomera, den nest minste av Kanariøyene. Hotellet er bygget i vakker, klassisk kanarisk stil og ligger på en odde høyt over havet med en uendelig havutsikt. De dyrker sine egne grønnsaker, krydderplanter og frukt, og har flere hyggelige barer og à la carte-restauranter. Nede ved stranden ligger Club Laurel med grillrestaurant, bar og saltvannsbasseng. For å komme ned tar du bare heisen på innsiden av hotellklippen!

Jardin Tecina

Jardin Tecina

 

Hva er dine beste hotellanbefalinger? Del dem med oss i kommentarfeltet under! ⇓