Møt årets junior-reiseleder!

Untitled-2 copy

Den må tidlig krøkes som god krok skal bli! Neste uke reiser tretten år gamle Vilde fra Trondheim til Rhodos for å prøve seg som reiseleder på Sunwing Kallithea Beach.

Vilde er en søt, sprudlende og ivrig jente, og da hun fikk nyss om at vi var på jakt etter en ny junior-reiseleder lot hun ikke sjansen gå fra seg.

– Jeg fikk lyst fordi det hørtes utrolig morsomt ut, og fordi det virket som et fantastisk eventyr jeg aldri ville glemme, sier hun.

Vilde finner så frem kamerautstyr og og spiller inn en auditionfilm der hun forteller om seg selv og hvordan hun vil legge opp sin uke som reiseleder – og juryen kårer henne til årets vinner. Og Vilde er mer enn klar for den kommende arbeidsuken sin på Rhodos:

– Det jeg gleder meg mest til er å lede aktivitetene og bli kjent med nye folk. Jeg gleder meg også til sol og varme sammen med min kule tante, forklarer hun. Og reiser til varmere strøk er ikke noe nytt for Vilde, hun trives godt der.

– Det jeg liker best er at man får oppleve noe spennende og nytt. I Syden får man rett og slett leve det gode livet, og man får det sannsynligvis litt varmere enn her i Norge, sier Vilde.

Gjestene på Sunwing Kallithea Beach kan glede seg til Vildes underholdning både på land og vann, som erteposestafett, fruktsalat, mimeleken, bademadrass-stafett og mye annet. Vilde er opptatt av at alle skal føle seg inkludert.

– Det viktigste er ikke å vinne, det er å ha det gøy!

Årets reiseleder junior er utvilsomt en fornuftig, ung frøken, og det viser seg også når vi spør hva hun vil bli når hun blir stor:

– Når jeg blir voksen har jeg lyst til å jobbe med et yrke som inkluderer barn. Reiseleder-yrket passer jo inn i denne rammen, men tiden får vise hva det blir, avslutter Vilde.

Vi ønsker Vilde god tur til Rhodos, og lykke til som reiseleder!

 

Kategorier