Glem barna (litt!)

toppbilde uv

Når du reiser uten barn kan det være slitsomt at hotellet er fullt av andres barn og høylytte foreldre. Velger du et hotell med aldersgrense blir opplevelsen helt annerledes – og helt fantastisk.

 

♥ Napa Plaza, Kypros

Dette hotellet i Ayia Napa har 16-års aldersgrense og et stort, herlig basseng som du slipper å dele med plaskende og skrikende småtroll. Napa Plaza har også flere gode restauranter. Velg mellom sushi på Wasabi, kypriotisk meze på Platia, italiensk på Sale e Pepe eller noe fra den internasjonale menyen på Central Café.

Napa Plaza

Bassenget er helt fritt for armringer og badedyr på Napa Plaza på Kypros

 

♥ Sunprime Platanias Beach, Kreta

Sunprime Hotels er et naturlig valg hvis du søker barnefrie omgivelser. Alle Sunprime-hotellene har 16-års aldersgrense og har ett mål for øyet – at du skal få en deilig ferie med deg selv i fokus. Sunprime-hotellene finner du i mange land, men Sunprime Platanias Beach på Kreta er et av våre gjesters favoritthotell om sommeren.

Sunprime Platanias Beach

På Sunprime Platanias Beach får du tid til å nyte livet i freshe omgivelser

 

♥ Sunprime Mirmamare Beach, Rhodos

Nok en hotellgodbit! På 60-tallet var Miramare et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiseliten, og blant annet skal Jackie Kennedy ha bodd her. I dag kan du selv reise hit og kjenne på den deilige atmosfæren på det flotte hotellområdet med sine restauranter, spa og basseng. Stranden ligger et steinkast unna – og det gjelder selv for de dårligste kastearmer.

Nyt dager i sus og dus på Sunprime Miramare Beach på Rhodos

Nyt dager i sus og dus på Sunprime Miramare Beach på Rhodos

⇒ Enda flere grunner til å velge Sunprime.

 

♥ Hotel Amfora, Hvar

Dette er et flott hotell i Hvar by i Kroatia som passer perfekt for par eller venner på tur. Amfora har et et stort, lekkert bassengområde, flere restauranter, barer og en egen populær Beach Club. Vær obs på at hotellet ikke har aldersgrense.

SPUAMFA1002

Det er et ganske lekkert bassengområde på Hotel Amfora i Kroatia

Tips! Er du på jakt etter et hotell med livlig og ungdommelig stemning bør du velge Sol Wave House på stranden i Magaluf. I høysesonghelgene har hotellet DJ-besøk fra Café del Mar, og du kan boltre deg i spektakulære bølgebasseng eller ta en godt mikset drink i baren. På kveldstid er det full fres på Magalufs mange barer, restauranter og diskotek.

 

♥ Aquamare, Rhodos by

Dette er et lite, pent hotell med lyse rom og freshe farger. Det er kort vei fra hotellet til Mandrakihavnen og til de eldre delene av Rhodos by. Vær obs på at selv om dette hotellet ikke har barnebasseng, så har det heller ingen aldersgrense, så det er ingen garanti for at hotellet er helt barnefritt.

Smartline Aquamare

Freshe farger på smartlinehotellet Aquatmare i Rhodos by