Vi får matintoleranse-ambassadører på Sunwing Family Resorts

For de fleste er maten en viktig del av ferieopplevelsen. For min egen del merker jeg at den blir mer og mer viktig for hver ferie jeg reiser på og desto eldre jeg blir. Men for noen kan denne opplevelsen være vanskeligere å nyte enn for andre.

I Norge sliter mange, både barn, voksne og eldre med matallergi eller intoleranse. Dette kan i noen tilfeller ødelegge den gode matopplevelsen. Vi ønsker derfor å gjøre ferien bedre for de som har matallergi eller intoleranse, og får fra i sommer matintoleranse-ambassadører på seks av våre egne familiehotell Sunwing Family Resorts.

SUGRHER1069

Du lurer kanskje på hva dette er? Og om det egentlig er nødvendig? Men vi vet hvor mye maten har å si for mange av våre gjester, og ønsker at dette ikke lengre skal være et bekymringsmoment. Ved å ha matintoleranse-ambassadører vil vi forenkle ferien for de det gjelder.

Og det er ganske enkelt. Her er stegene:

• Du som er allergisk eller intolerant angir dette når du bestiller reisen.
• Du får en kontaktperson som du kan utveksle e-post med før avreise og fortelle hvilke matbegrensninger du har.
• Under ferien har du en kontaktperson som fungerer som et bindeledd mellom deg og kjøkkenet.

Denne sommeren vil det være Sunwing Family Resorts på Gran Canaria, Tenerife, Kreta, Rhodos, Kypros og Alcudia som får slike ambassadører.

Vi vil også ha opplæring på representanter fra Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines Scandinavia. Da vil også de kunne veilede gjestene det gjelder, slik at dere føler dere ivaretatt også under flyreisen.

Vi håper det vil være betryggende å vite at vi ønsker å ivareta ditt behov på best mulig måte.

Bon appetit– til alle 🙂