Velkommen til Vings reiseblogg!

 

I februar lanserer vi ving.no i ny drakt, og i den forbindelse har vi også startet vår egen reiseblogg. Velkommen hit!

Her kan du bli bedre kjent med oss – og vi med deg!

På denne bloggen skal du finne reiseinspirasjon, nyttige tips og kunne drømme deg bort mens du venter på neste ferie. Vi skal både hjelpe deg med å finne reisemålet som passer deg best, og gi deg de tipsene du trenger for å være ferieklar i god tid før du står på flyplassen.

Her vil du finne:

 • reisetips og inspirasjon
 • guider til reisemål
 • praktiske forbrukertips
 • nyheter

Vi i Ving har sendt reiselystne nordmenn ut i verden i nesten 60 år, og vi sitter på masse kunnskap og erfaring vi gjerne vil dele med deg. Hvis det er noen spesifikke reisemål eller noe annet reiserelatert du vil lese om, eller du har noen gode ideer du vil dele med oss, er det bare å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 • Connie Langerak

  Vi har reist i flere år både sommer og vinter, om vinteren gjerne med Ving. Neste vinter (mars) har vi sett på Tenerife og hotell Don Jose hvor vi har bodd for flere år siden. Det som overrasker oss nå er prisen hvor høy den er her fra Norge. For tu iker kr. 21.000,- det samme som fra Sverige, hvor kursen jo er noe lavere. Ser vi på Danmark så koster to uker kr. 14.500,-Selv om den danske krone er dyrere så utgjør ikke dette differensen. Hva er grunnen til den høye prisen fra Norge når det er samme konsern???

  • Hei Connie,

   Prisene fastsettes i hvert land uavhengig av hverandre. Dette blir gjort fordi det er ulikt kjøpsmønster i de ulike landene. Ulike perioder som er populære for avreise fra de enkelte land og ulike kostnader på fly, selv om hotellet er det samme.

   Håper dette ga deg litt mer forklaring på hvorfor det er slik.

   Mvh
   Sophie

  • Connie Langerak

   Hei Sophie
   Slik jeg forstå ditt svar så er det slik at Ving setter prisen etter det markedet. Kanskje forståelig nok, men likevel grovt når det blir så stor forskjell på samme hotell med samme fly, nemlig Thomas Cook airlines.
   Jeg har iallefall avbestilt min reise……

 • Anne Grete Dalbu

  Hei. Kjempeflott med tilbudet “Happy Hour” men det gjelder hvis man bor sør for Trondheim. For oss som bor lenger nord blir bilettene dobbelt så dyr. Hvorfor ikke sette opp reise fra Bodø – Evenes – Tromsø???? Da kunne vi også få mulighet til en Hapy Hour bilett.

 • Helèn

  Reise tips. KORFU er et fantastisk fint reisemål, vet at dere har avganger fra Oslo, men det hadde vært så mye enklere for oss som bor i Bergen og omegn å ta en “hoppe på tur” hvis der var avganger herfra også. Er ikke så veldig praktisk å reise en voldsom melke rute med hjemkommst midt på natten i Oslo med 3 barn under 6 år. Har blitt veldig glad i den øyen og vil gjerne reise dit igjen. Nå er det 9 år siden sist det gikk fly fra Bergen og direkte til Korfu. Vet at det ikke bare meg som syntes det er leit at det ikke går fly dit lengre. Håper dere tenker hardt på det og kanskje gjør noe med det.
  Vennlig hilsen Helèn.

 • cathrine

  Hei,

  Helt enig i at bilder av mennesker, blekkspruter osv er fryktelig irriterende. Hvem velger reisemål ut i fra et bilde av blekkspruter på en snor? Eller nærbilde av noen tilfeldige mennesker. Poenget med bildene burde være å gi et inntrykk av selve stedet/ byen, naturen og stranden.

  Hilsen Cathrine

 • Olav Daviknes

  Bergen – Gran Canari 4/2 10 kr 700!
  Forsøk å bestill. Da er prisen 3800!
  Var det noen som sa at det bare er Elkjøp som lurer sine kunder?

  • Hei Olav

   Happy Hour priser gjelder i dag fra 13:00 til 15:00 som det står i nyhetsbrevet. Prøv igjen da så skal du se at det stemmer.

 • Tom

  Hei.
  Jeg er også enig med de over om intetsigende om enn fine bilder. Hvorfor ikke benytte seg av f.eks google earth der bilder enkelt kan lokaliseres på satelittfoto over hele kloden? Kunne vært glimrende for oss som reiser mye å ha en type “vingblogg” der vi også kan legge ut fotos av spesifikke og populære reisemål eller også litt mer bortgjemte. men tilgjengelige idyller som ligger i rimelig avstand fra Vings forskjellige destinasjoner.

  Hilsen
  Tom

  • Hei Tom

   Nå som vi har lagt til rette for reisetips på den kommende nettsiden vår vil vi gjerne ha både reisetips og bilder i forbindelse med våre reisemål. Spesielt tips og bilder fra bortgjemte, idylliske plasser som du sier.

   Ellers skal vi også se på hva vi kan gjøre med bilder her på bloggen også, om vi kan opprette en foto-blogg, foto-konkurranser eller lignende. Flott innspill, takk!

 • Kari Jørgensdatter Lie

  Hei!
  Jeg er så enig med Carin! Det finnes så mange helt meningsløse bilder. Få bilder fra stedene dere omtaler. Andre bilder er null verdt.
  Ellers er det veldig positivt med en slik blogg. Skal nok benytte meg av det.
  Hilsen fra Kari.

 • erik bakken

  Hei
  Dette opplegget ser spennende ut. Ny side blogg etc. skaper nok et høyere aktivitetsnivå på deres sider.
  Men husk – det må følges opp.
  Reiser i morgen til Puerto Rico med Ving så klart.
  Det blir sikkert en fin tur.
  Erik

  • Hei Erik!
   Ja bloggen kommer til å bli en viktig del av nettsiden vår. Så vi skal passe på å følge opp. Om dere har noen ideer for temaer deres ønsker å ta opp er det bare å gi beskjed! Så skal vi sette det opp på planen.

   God tur til Puerto Rico!

   mvh
   Sophie

 • carin

  Hej.Vet ikke om det er den rette plassen men jeg irreterer meg over disse bildene på forskjellige reisemål. Folk som bader, ett bord med mat,etc. Det kan være hvor som helst. Jeg tror folk flest vill se mer av selve stedet.
  Takk for meg:)

  • Hei Carin,

   Takk for tilbakemelding. Skal tenke mer på dette når vi velger bilder fremover.

   Mvh
   Sophie

 • Thor Gaarden

  Hei…
  Har bare en liten kommentar…
  Se hvordan f.eks. Finn.no har laget sin nye applikasjon for iphone…
  Fremtiden er IKKE windows og pc!
  Sjekk apple’s blodferske revolusjon i form av den nye tablet’n IPAD !!!