Bryllup på Aruba

Tenker du og din utkårede på å gifte dere utenlands? Ving tilbyr flere romantiske reisemål hvor alt ligger til rette for et ekte drømmebryllup.

Aruba er sannsynligvis en verdens mest romantiske paradisøyer, med sine brede, kritthvite strender og smaragdgrønne vann. I fjor ble øya kåret til Karbias nest beste reisemål av TripAdvisor, og samtidig endte Palm Beach (Eagle Beach) på en respektabel tredjeplass på Travelers’ Choice Beaches Awards. Kanskje ikke så dumt å gi hverandre sitt ja akkurat her?

Hvordan fungerer det?

Hvert år er det mange par som forlover seg, gifter seg eller fornyer ekteskapsløftene på en av Arubas vakre strender.

Ving kan ikke arrangere selve bryullupsseremonien, men flere av hotellene våre har egne bryllupsplanleggere som kan hjelpe til med alt fra bryllupsforberedelser, middagen, blomster, fotograf, musikk og lignende. Du kan lese mer om det her. Vær oppmerksom på at den offisielle vielsen må finne sted i rådhuset i Oranjestad før du kan ha en bryllupsseremoni på stranden.

Romantiske hotell

Bucuti Beach Resort er perfekt for bryllupsreisen. Hotellet ligger rett ved stranden og har et rolig og avslappende miljø. Hotellet har også et nydelig spa som inviterer til å la seg skjemme skikkelig bort.

Amsterdam Manor Beach Resort er et koselig leilighetshotell nær stranden, bygget i nederlandsk kolonistil. Hotellet tilbyr All Inclusive, så du og kjæresten din ikke trenger å tenke på noe annet enn hverandre.

• Riu Palace Aruba er et stort og eksklusivt hotell med super beliggenhet på Palm Beach. Hotellet gir deg den deilige luksusfølelsen, blant annet med et stort og lekkert bassengområde.

Ikke gå glipp av

• Solen som går sakte ned i havet fra fyrtårnet California Lighthouse. Tårnet står på øyas nordvestligste punkt.

• Baby Beach og Rodgers Beach er fine alternativer til Palm Beach og Eagle Beach.

• Boca Prin’s sanddyner på nordøstkysten.

• Ta med noen store strandhåndklær og nyt en romantisk kveld under stjernene mellom mangrovetrærne på Mangel Halto i Pos Chiquito eller i de tropiske omgivelsene på Andicouri.

• Lei bil og kjør rundt på øya. Stopp ved det naturlige havbassenget og ta en dukkert mellom de fantastiske steinformasjonene.

Tips til bryllupsorganiseringen

• Vær ute i god tid! Send ut bryllupsinvitasjoner minimum 6 måneder i forveien. Hotell og andre forberedelser kan du ordne senere. Det viktigste er at alle har en dato å forholde seg til, særlig hvis bryllupet feires utenlands.

• Nødvendige dokumenter må sendes til Aruba minst 50 dager før bryllupet. De må blant annet inneholde personopplysninger som adresse, telefon, yrker, og selvfølgelig ønsket bryllupsdato og tid.

• Etter vielsen får du en vigselsattest som må registreres hos norske myndigheter når dere kommer hjem.

For mer informasjon, kontakt Civil Registry Department på Aruba. Tlf. (297) 583-440 eller e-post: pivaruba@setarnet.aw