Derfor bør du velge Sunprime Hotels

Sunprime Hotels er hotellene der livet går litt saktere. Barna ville sikkert synes at det er kjempekjedelig her, men det trenger du ikke å bry deg om: her er det nemlig bare voksne gjester og en deilig atmosfære som venter.

 

♥ Hotellene har aldersgrense

Ingen barnehyl, ingen baderinger, ingen plasking, ingen små hissigpropper. Alle Sunprime-hotell har en aldersgrense på minst 16 år.

LES OGSÅ: Dette er gjestenes Sunprime-favoritter

Sunprime Miramare Beach

Bassenget på Sunprime Miramare på Rhodos er fantastisk – og kun for voksne

♥ Rommene har det lille ekstra

Deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og nyt livet i en av de lekre suitene. Vil du ha det ekstra hyggelig kan du bestille en velkomstpakke med blomster, frukt, snacks, øl, vin og vann.

LES OGSÅ: Dette er sommerens hotteste hotelltrend

Lekre rom med fluffy puter og myke dyner – så deilig at du aldri vil reise hjem.

♥ Spabehandlingene er bare et steinkast unna

Hotellenes spa-avdelinger tilbyr fristende behandlinger for ansikt, føtter, hender og kropp. Unn deg selv noen herlige timer. Det fortjener du.

Det finnes alltid tre forskjellige behandlingsprogram som kan forhåndsbestilles hjemmefra. Noen av behandlingene kan også bestilles når du er på hotellet,

♥ Flust av treningsmuligheter – hvis du vil

Er du blant dem som liker å bevege deg litt i ferien? Kondisjonstimer, styrketimer, yoga, vannaerobic, strandvolleyball, på egen hånd i treningsstudio – du velger helt selv hvor mye, lite eller intensivt du vil trene i ferien. På Sunprime Resorts er det uansett gratis, og timene ledes av instruktører fra SATS ELIXIA. På enkelte hotell tilbys det også personlig trener så du kan skreddersy treningen enda bedre.

Sunprime Miramare Beach

På Sunprime har du tid. Og lyst. For når hjernen slapper av føler du også hva kroppen behøver. Velg det du liker best, eller benytt anledningen til å prøve noe helt nytt.

♥ Du trenger ikke å sjekke inn bagasjen på flyplassen

Sjekk inn bagasjen på hotellet og spaser rett forbi køen på flyplassen. På vei til hotellet reiser du direkte uten stopp ved andre hotell. Og ikke minst – du kan ha med deg 10 kg ekstra bagasje, helt gratis. Kort fortalt: Easy Travel gjør at du kan nyte ferien din som aldri før.

Med ti kilo ekstra bagasje får du plass til litt mer fra markedet!

Med ti kg ekstra bagasje får du plass til litt mer fra markedet!

♥ Deilige gastronomiske opplevelser

For mange av oss er maten en stor del av opplevelsen på ferie. På Sunprime Hotels blir du ikke skuffet. Lokale og nasjonale spesialiteter, brød, bakverk, oster, skinker, frukt og grønnsaker – og en velkomponert vinliste. God smaksreise!

Sunprime Miramare Beach

Hva er ditt favoritthotell? Del opplevelser, tips og tanker med oss i kommentarfeltet nedenfor ⇓