Derfor bør du velge Sunprime Hotels

Sunprime Hotels er hotellene der livet går litt saktere. Barna ville sikkert synes at det var kjempekjedelig, men det trenger du ikke å bry deg om: Sunprime er nemlig bare for voksne gjester.

 

♥ Hotellene har aldersgrense

På Sunprime Hotels er det ingen som plukker seg i nesen ved frokosten eller kriger med oppblåsbare krokodiller i bassenget – i alle fall ingen under 16 år. Alle hotellene har nemlig aldersgrense, så her kan du lene deg tilbake og nyte stillheten ved bassenget og den eksklusive følelsen i restaurantene. En ting er sikkert og visst, og det er at når du reiser uten barn, da er det ganske deilig at hotellet du bor på ikke er fullt av andres barn. Eller hva?

Bassenget på Sunprime Pearl Beach er fantastisk – og det er kun for voksne.

♥ Rommene har det lille ekstra

Alle rommene på Sunprime har lekker design med moderne interiør. Der venter deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Hvis du vil unne deg en ekstra fin hotellopplevelse er det en rekke suiter du kan velge mellom, for eksempel Prime Pool Suites – romslige 2-romssuiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Eller hva med en Penthouse Suite, med havutsikt og egen jacuzzi på balkongen?

Hvis dere er flere som reiser sammen kan dere velge Grand Suites, romslige og velutstyrte 3-roms suiter med god plass til opptil 4 personer. Disse er tilgjengelig på Sunprime Atlantic View og Sunprime Ocean View. Vær oppmerksom på at rom- og leilighetstilbudet varierer fra hotell til hotell. Alle Sunprime-hotellene finner du her.

Lyst på en ekstra god start på ferien? Når du bor på Sunprime kan du forhåndsbestille en flaske musserende som står klar i kjøleskapet på rommet ditt når du sjekker inn. Du kan også bestille en velkomstpakke med blomster, frukt, fetaost, oliven, mørk sjokolade og kanskje det aller beste – en Nespresso-maskin.

Neste vinter kan du tilbirnge ferien på et helt nytt Sunprime-hotell i Gambia.

♥ Spabehandlingene er bare et steinkast unna

Alle Sunprime-hotellene har egne spaavdelinger som tilbyr mengder av behandlinger, alt fra klassisk ansiktsbehandling til full kroppspleie fra topp til tå. Du kan få korte ekspressbehandlinger på 15-25 minutter, eller over tre timer med total velvære, hvis du vil skjemme deg skikkelig bort. Alle behandlinger utføres av profesjonelle hud- og spaterapeuter. Unn deg selv noen herlige timer. Det fortjener du.

Du kan forhåndsbestille spapakker før du reiser, og her kan du lese om de ulike tilbudene.

♥ Flust av treningsmuligheter – hvis du vil

På Sunprime kan du trene kondisjon, styrke, yoga, vannaerobic, strandvolleyball, eller på egen hånd i de velutstyrte treningsrommene – og du velger selvfølgelig helt selv hvor mye, lite eller intensivt du vil trene i ferien. På Sunprime Resorts er det uansett gratis, og gruppetimene ledes av instruktører fra SATS. Trener du allerede på SATS hjemme vil du sannsynligvis kjenne igjen flere av timene. På enkelte hotell tilbys det også personlig trener så du kan skreddersy treningen enda bedre.

På Sunprime har du tid. Og lyst. For når hjernen slapper av føler du også hva kroppen behøver. Velg det du liker best, eller benytt anledningen til å prøve noe helt nytt.

♥ Du trenger ikke å sjekke inn bagasjen på flyplassen

Du vet den kjedelige følelsen av å være på vei hjem? Den blir ikke akkurat bedre av å stå og stampe i en eviglang innsjekkingskø på flyplassen for å bli kvitt bagasjen. Vi vil at du skal få kjenne på den deilige feriefølelsen ekstra lenge, så når du bor du på Sunprime og flyr med Thomas Cook Airlines får du sjansen til å sjekke inn bagasjen på hotellet før du drar til flyplassen. På flyplassen kan du spasere rett forbi innsjekkingskøen og gå rett til sikkerhetskontrollen. Det heter Easy Travel, det er gratis, og det er helt fantastisk.

Pst! Med Easy Travel reiser du også direkte til hotellet ditt uten andre hotellstopp, og ikke minst – du kan ha med deg 10 kg ekstra bagasje. 

♥ Deilig mat og drikke

For mange av oss er maten en stor del av opplevelsen på ferie. På Sunprime Hotels blir du ikke skuffet. Lokale og nasjonale spesialiteter, brød, bakverk, oster, skinker, frukt og grønnsaker – og en velkomponert vinliste. På restaurantene er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. De dyktige kokkene legger stor vekt på å bruke de beste råvarene for å skape et variert utvalg. Vil du bli skikkelig bortskjemt i ferien kan du prøve Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. Vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse? Ikke noe problem. Du kan selvfølgelig få maten som take away. God smaksreise!

Hva er ditt favoritthotell? Del gjerne opplevelser, tips og tanker med oss i kommentarfeltet nedenfor ⇓