Hvilken reisetype er du?

reisetyper

Storbyferie i New York eller jungelsafari i Thailand? Vi er alle forskjellige, men heldigvis finnes det reiser som passer for enhver smak! (Illustrasjon: Sara Kebbon)

Hønemoren Hønemoren setter alltid familien i første rekke og lever etter mottoet “om barna er glade er jeg glad”. Familieferien er årets høydepunkt og da får ingenting gå galt, så slikt som flymat og direktebuss tur/retur hotellet er bestilt lang tid i forveien. Hønemoren bestiller gjerne All Inclusive.

VI ANBEFALER: Denne kategorien vil elske våre egne familiehotell Sunwing Family Resorts og Family Garden. Alltid komfortabelt, alltid barnevennlig. For å få ekstra fornøyde barn kan hønemoren også sette kursen mot Disneyland i Paris eller i Orlando. Litt eldre barn og ungdommer vil sette pris på vårt nye hotellkonsept SunConnect Resorts – familiehotell med gratis WiFi og mange spennende, interaktive løsninger. For deg med litt smalere feriebudsjett er Smartline et godt valg.

Romantikeren Når romantikeren er på tur er det estetikk, kos og god stemning som gjelder. Middag med god vin og levende lys, og rusleturer langs stranden. God standard og design er noe romantikeren setter stor pris på. Romantikeren vil heller feriere i rolige, grønne omgivelser enn i områder med for mye kjas og mas.

VI ANBEFALER: Et sikkert kort for romantikeren er våre flotte Sunprime Hotels, hotell for voksne. Er vakker natur viktig for deg er Madeira et hett tips, med bugnende blomster og storslåtte elvevandringer. Kroatia og Parga står også høyt oppe på listen – her får du både flott natur og sjarmerende småbyer. Og glem ikke herlige Maldivene, perfekt både for bryllupsreise og et eventuelt strandbryllup i solnedgangen…

LPA+EXCMD

Eventyreren Den aktive eventyreren drar gjerne på sykkelferie eller fjelltur. Den passive foretrekker opplevelser i form av historie, kultur, natur eller sport – men da helst som tilskuer. Kanskje opplevelser i en storby også kan pirre eventyrlysten?

VI ANBEFALER: For den aktive eventyreren anbefaler vi en sykkelferie på Mallorca eller et besøk til vulkanøya Tenerife. Eller hva med snorkling og dykking i Mexico? Den passive eventyreren vil elske jungelsafari i Thailand, eller opplevelser i en av de 35 spennende storbyene vi tilbyr.

Livsnyteren For livsnyteren er komfort alfa og omega. Sengene skal være behagelige, rommene stilige og vinkartet velkomponert. Barn er søte, men helst på avstand, så reisefølget består som regel av partneren eller vennegjengen. Foretrekker spa fremfor treningsstudio, men begge må være tilgjengelige sånn i tilfelle…

VI ANBEFALER: Livsnytere som reiser uten barn bor best på Sunprime Hotels. For en ekstra luksuriøs ferieopplevelse, velg et av våre lekre SENTIDO-hotell.

CHQAPSU1133_blogg

Sportsfantasten Her betyr ikke ferie å ligge på en solseng hele dagen. Sportsfantasten er alltid i aktivitet og sluntrer ikke unna treningsprogrammet i ferien. Det er viktig å finne et hotell med gode aktivitetstilbud og et effektivt treningsstudio. Eller er kanskje en spennende fotballkamp med favorittlaget enda bedre?

VI ANBEFALER: Ligger trening ditt hjerte nær også i ferien, så fortvil ikke – vi har mengder av både hotell og reisemål med supre aktivitetstilbud. Både Sunwing og Sunprime har flotte trenings-studio, hvor vi tilbyr gratis SATS-timer. Og for nybakte mødre har vi StrongMama-klasser på utvalgte Sunwing-hotell. For badenymfer er våre hotell med Swim Out en drøm – med direkte utgang til bassenget fra rommet ditt. Og visste du forresten at Ving tilbyr skreddersydde fotballturer som inkluderer både fly, hotell og billetter til kampen?

Storfamilien Denne gjengen består gjerne av flere generasjoner, og her blir det fort mange ulike ønsker i gruppen. Farfar vil kanskje spille golf, mens lillebror ikke kan få nok av vannsklier og basseng. Tante vil helst ligge på stranden, mens mor vil se severdigheter. Storfamilien ønsker seg trygge, rolige omgivelser med tilbud for gjester i alle aldre.

VI ANBEFALER: Kjernefamilien er ikke like lett å definere som før. Enslig med barn, mor og far, far og far, mine dine våre barn og så videre. I tillegg blir kanskje onkler og tanter med på moroa. Vi har en rekke ulike familiepakker som burde passe de fleste, og anbefaler spesielt Big Family leilighetene på våre Sunwing Family Resorts.