Kjendisspotting på trendy Mallorca

VSESPMI1452

Hva har Brad Pitt, Angelina Jolie, Rafael Nadal, Claudia Schiffer og over 60 000 nordmenn til felles? De har alle et godt øye til et av sommerens mest trendy reisemål – Mallorca!

Mallorca har vært blant nordmenns favorittreisemål i over 50 år, men det er ikke bare barnefamiliene som lokkes til den populære ferieøya – i år er Mallorca mer i vinden enn noensinne. Mange kjendiser har nemlig også oppdaget øya og bor der hele eller deler av året.

Deià på Mallorcas vestkyst er fantastisk vakkert og litt bohemsk, og der har faktisk Michael Douglas og Catherine Zeta Jones hus. En kollega av meg spiste lunsj med dem ved nabobordet, forteller Magdalena Öhrn, informasjonssjef i Ving Sverige.

LES MER: Hit reiser ekspertene i sommer

PMI

Mallorca er supertrendy i år – og badegjestene likeså!

Og Michael Douglas er ikke den eneste kjendisen som har oppdaget Deià: Pierce Brosnan, Andrew Lloyd Webber, Antonio Banderas, Bruce Springsteen og Rod Stewart har alle vært på ferie her.

Deià er ikke alene om å huse kjendiser, her er et par steder til der det ikke er helt usannsynlig å støte på en kjendis eller to i løpet av ferien:

Port de Andratx: Brad Pitt og Angelina Jolie

Campanet: James Blunt

Banyalbufar: Richard Branson

Camp de Mar: Claudia Schiffer

Mellom Cala Ratjada og Costa los Pinos: Boris Becker

Manacor: Rafael Nadal

Es Porles: Annie Lennox

Portals Nous: Julian Lennon

Den spanske kongefamilien bor i palasset Maryvent utenfor Palma deler av året.

LES MER: Har du hørt om set-jetting?

Hvert år reiser titusenvis av nordmenn til Mallorca. Om de skal på kjendisjakt eller ikke er uvisst. Vil du også? Du kan fly dit fra en rekke avreiseflyplasser i Norge, bare se HER.

Andraix. Andratx. Port de Andratx

Brad Pitt og Angelina Jolie har hus i lekre Port de Andratx på Mallorca