Her får du luksusfølelsen i ferien

Det er ingen hemmelighet – det er stor forskjell på hotell, og noen ganger vil du helst snu på dørstokken. Heldigvis finnes det også hotell som er så deilig luksuriøse at du aldri vil forlate dem.

Det er jo ikke sånn at vi vil bo på et kjipt hotell når vi er på ferie. Men noen ganger strekker ikke økonomien til, eller så går vi kanskje på en smell fordi vi trodde hotellet var bedre enn det viste seg å være i virkeligheten.

For å gjøre det lett for deg å finne det du er ute etter har Ving samlet sine desidert beste hotell under navnet Top Selection. Disse hotellene er utvalgte luksushotell for deg som vil ha en drømmeferie i ordets rette forstand – og hvem vil vel ikke det?

baraza

Baraza Resort på Zanzibar. Ikke så verst, spør du oss.

bali

I disse omgivelsene blir det automatisk god stemning rundt middagsbordet. Padma Resort på Bali.

Top Selection-hotellene finner du nesten overalt, blant annet på Seychellene, i Hellas, Spania, Marokko, India – you name it. Og du velger hotell basert på om du reiser med familie og barn eller om du skal på voksenferie.

Når du bor på et Top Selection-hotell kan du alltid være trygg på at beliggenheten er tipp topp, og både service og fasiliteter holder høy standard. Du kan velge mellom elegante boutiquehotell, spahotell, unike designhotell og klassiske luksushotell. Alle hotellene er kategorisert med minst fem vinger.

mald

Skal det være en Deluxe Over Water Bungalow på Maldivene kanskje? Slik kan du bo på Anantara Veli Resort & Spa.

Synes du dette ser fristende ut?

Da er du ikke alene, for vi nordmenn, vi liker litt luksus. Det viser blant annet Vings undersøkelse om ferieluksus der 33 000 reiseglade respondenter over hele Norden har svart. Mens hele 63  prosent av de spurte nordmennene sier at de en eller flere ganger har bodd på et femstjerners hotell, svarer bare 44 prosent av danskene, 46 prosent av finnene og 54 prosent av svenskene det samme.

Dette bekrefter noe vi har sett i mange år, nemlig at nordmenn i større grad enn våre naboer gjerne unner seg mer når det kommer til ferie.

Hvor opptatt er du av hotellet når du skal på ferie?