Sydenferie med baby: Skal, skal ikke?

Med et nytt familiemedlem i hus dukker det plutselig opp mange, nye spørsmål når ferien skal planlegges. Når er det trygt å ta med den vesle ut på tur? Når er babyen stor nok til å fly? Kan vi koke flasker på hotellrommet? Selger de bleier i Syden?

Hvorvidt du føler deg klar for en utenlandstur med babyen er selvfølgelig veldig individuelt. Noen orker ikke en gang tanken på å forlate huset det første halvåret, mens andre vil invitere hele storfamilien med på tur for å bli bedre kjent med det nye vidunderet.

Tilhører du gruppen som vurderer en ferie til varmere strøk? Da kan det være kjekt å vite at det faktisk finnes hotell som er spesielt tilrettelagt for dere som reiser med små (og eventuelt store) barn. Vi snakker om Sunwing-hotellene som gjennom 50 år har blitt forbedret ned til minste detalj for å sørge for at familier på tur skal få en så avslappet og vellykket ferie som mulig. Her er det tenkt på alt – slik at dere (nesten) ikke trenger å tenke på noe!

 

Glade barn – glade foreldre

På Sunwing-hotellene finner du leiligheter tilpasset familier med barn i ulike aldre. For dere med de yngste barna er Happy Baby-leilighetene gull verdt. De er utstyrt med det aller meste babyen din trenger i ferien: barnestol, barneseng, paraplytrille, badebalje, bleiebøtte, vippestol og stellebordunderlag – for å nevne noe. Voila! Kofferten ble plutselig litt enklere å pakke.

Triller på Sunwing-hotellene

Leilighetene er dessuten utstyrt med både kjøleskap, kokeplater, mikroovn og vannkoker slik at det er enkelt å tilberede mat og koke tåteflasker. Du trenger heller ikke pakke kofferten sprengfull av (bade)bleier, grøt og annen barnemat. Dette, og mer til, får du kjøpt i hotellets eget Mini Market.

De aller fleste Happy Baby-leilighetene ligger på bakkeplan og har inngjerdet hage/terrasse med svalende skyggeområder. Alle Happy Baby-leilighetene ligger dessuten ved siden av hverandre slik at dere har andre småbarnsfamilier rundt dere. Det er heller ikke langt til babybassenget som aldri er dypere enn 40 cm. Over bassenget er det en solduk som beskytter små kropper mot sola.

Les mer om å reise med små barn til Sunwing

Happy Baby-leilighet på Sunwing Kalithea, Rhodos.

Flere valgmuligheter med kort flyreise

Hvis det er tanken på flyturen som demper reiselysten kan det være lurt å velge et Sunwing-hotell i kort flyavstand fra Norge, for eksempel på Mallorca – flyturen tar bare tre og en halv time fra Oslo.

Alle barn under to år får ta med seg 10 kg bagasje og barnevogn gratis når de flyr med Thomas Cook Airlines til Sunwing. Hvis du tar med din egen barnevogn får du også en beskyttende emballasje til den på flyplassen, du trenger bare å si ifra i innsjekkingsskranken.

Les mer om å fly med barn

Slik gjør du flyreisen med barn til en lek

Easy Travel

Kronen på verket er Easy Travel! Du vet den deilige følelsen av ferieluksus? Den er vel sjelden mer fraværende enn hvis du må stå med en skrikende baby og svette i innsjekkingskøen på flyplassen. Bor du på Sunwing er Easy Travel inkludert i prisen, noe som betyr at du kan sjekke inn bagasjen på hotellet før du drar til flyplassen, og bare spasere rett forbi innsjekkingskøen. Det betyr også at bussturen mellom flyplassen og hotellet kjøres direkte, uten stopp på andre hotell.

Easy Travel-innsjekking på hotellet.

På mange av Sunwing-hotellene er det også mulig å bestille sen utsjekk. Flyr du sent hjem kan det være deilig å ha et eget hotellrom å trekke seg tilbake på i løpet av utsjekkingsdagen. NB! Dette må bestilles før du reiser hjemmefra!

Derfor er Sunwing Family Resorts familiens favoritt