Mauritius’ beste strender

Med sitt postkortvakre, idylliske øylandskap og mer enn 160 km strender (!) er det ikke rart Mauritius er på folks reiseønskelister. Men hvilke strender er de beste?

························································································································································································

Pereybere Beach

Denne lille, vakre bukten på nordsiden av Mauritius er populær både blant turister og lokalbefolkningen. Vannet er rolig og krystallklart – perfekt for barnefamilier og snorkleentusiaster. Det er på denne siden av øya du finner de fleste strendene.

Pereybere Beach

Trou-aux-Biches

Når du drar til Trou-aux-Biches bør du ta med deg kameraet ditt i tillegg til badetøyet, for her møtes du virkelig av det ikoniske, postkortvakre Mauritius. Hvit, puddermyk sand og kokospalmer som vaier i mild bris.

Trou-aux-Biches

Belle Mare Plage

På østkysten av Mauritius finner du noen av de mest idylliske strendene på øya, som Belle Mare Plage. Stranden er en av de mest spektakulære på hele Mauritius og byr på 10 km med deilig, myk sand. Stranden er også adgangsveien til The Pass, en av de mest populære dykkestedene i området.

LES MER OM BELLE MARE PLAGE: Hit bør du reise i vinter

Belle Mare Plage

Ile aux Cerfs

Dette er faktisk en liten, fantastisk øy like utenfor kysten av Trou d’eau Douce. Ile aux Cerfs er kjent for sine lekre sandstrender og den vakre lagunen, og du kan teste ulike former for vannsport. Eller bare senk skuldrene og nyt.

Ile aux Cerfs

Le Morne

Denne stranden på halvøya sør på Mauritius anses av enkelte som den mest spektakulære på hele øya. 4 km med bløt, hvit sand og den UNESCO-vernede fjelltoppen Le Morne som troner majestetisk i bakgrunnen.

Le Morne

Blue Bay

Som navnet avslører byr denne beskyttede marineparken på sørsiden av Mauritius av det klareste, blå vannet du kan tenke deg. Her får du den beste undervannsopplevelsen på øya, og du kommer til å se den ene fargerike fisken etter den andre.

Blue Bay

Tamarin Bay

På vestkysten venter langgrunne, gylne strender med idylliske solnedganger. Er du glad i å jakte på de perfekte bølgene er Tamarin Bay stedet for deg – dette er nemlig den ultimate stranden for surfeentusiaster, Sannsynligvis får du se en delfin eller to også.

Tamarin Bay

Flic en Flac

Alle mine klokker sier tikk takk, sang klokkemaker Flikk-Flakk en gang i tiden. På stranden Flic en Flac kan du glemme alt om tiden og bare nyte – dette er nemlig den mest populære stranden på vestkysten, med flust av aktivitet langs den 8 km lange sandstripen. Og som om stranden ikke er vakker nok i seg selv troner fjelltoppen Tamarin majestetisk i bakgrunnen.

Flic en Flac

Hvilken strand liker du best?
Del det gjerne med oss i kommentarfeltet under.

Denne bloggposten ble opprinnelig postet på Thomas Cook Blog.

Kategorier