5 gjestefavoritter: Sunprime Hotels

“Voksenhotell” høres kanskje litt treigt ut, men du kommer sannsynligvis til å stortrives hvis du reiser uten barn – og liker luksus og avslapning. Dette er gjestenes Sunprime-favoritter:

Vær oppmerksom på at dette blogginnlegget ble publisert i 2016.

 

#1 Sunprime Ayia Napa Suites på Kypros

Sunprime Hotels er hotellene for deg som reiser uten barn, og her kan du lene deg tilbake og nyte stillheten ved bassenget og den ekslusive følelsen i restaurantene. Ikke noe mas. På Ayia Napa bor du enten i en Junior Suite eller en Prime Suite, og du kan også få Swim Out – direkte tilgang til bassenget fra din egen terrasse. Ikke rart dette er gjestenes favoritt-Sunprime!

Les også: 6 gode grunner til å velge Sunprime Hotels

Hva med en Swim Out-suite på Kypros?

 

#2 Sunprime Miramare Beach på Rhodos

På 1960-tallet var dette hotellet kjent som Miramare Wonderland – et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiseliten. I dag er Sunprime Miramare Beach det nest mest populære hotellet på denne listen. Hvorfor? Vi tipper de fresht innredede bungalowene, lagunen, loungen, gangstiene som slynger seg gjennom den frodige hagen og den spektakulære havutsikten har litt og si.

 

#3 Sunprime C-Lounge i Oba

I 2015 åpnet dørene på Sunprime C-Lounge like utenfor Oba i utkanten av Alanya, og allerede har hotellet rukket å bli en klar favoritt. På C-Lounge er All Inclusive inkludert når du bestiller reisen, så her kan du fråtse i alle godsakene hotellet har å by på i lekre omgivelser.

Se også: Dette er de lekreste hotellene for voksne

Sunprime C-Lounge

 

#4 Sunprime Alanya Beach i Alanya

Den hederlige fjerdeplassen går til Sunprime Alanya Beach, nok et ferieparadis for voksne og Vings mest populære hotell i Alanya. Her kan du bo rett på den fine Kleopatrastranden eller nyte livet ved de lekre bassengområdene ved Sunprime Lounge der god mat og drikke serveres hele dagen. Basseng- og strandhåndkle er selvsagt inkludert.

 

#5 Sunprime Atlantic View på Gran Canaria

Sist, men ikke minst: Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés. Dette hotellet er det første Sunprime-hotellet som så dagens lys, og siden åpningen  har det fortsatt å lokke til seg både nye og tilbakevendende gjester. Ikke så rart, med hele tre oppvarmede basseng og mulighet for suiter med direkte utgang til bassenget. Sunprime Atlantic View er også et populært golfhotell.

Sunprime Atlantic View

 

Ps! Denne listen er basert på gjestenes vurderinger etter sommeren 2015.