Bli med på utflukt: Bulgarias skjulte skatter

På ferie i Golden Sands får du sjansen til å bli med på en spennende utflukt hvor du får oppleve gamle severdigheter som ikke mange kjenner til i dag.

Bare noen få kilometer fra Golden Sands ligger det middelalderske klippeklosteret Aladzha. Det ble bygget på 500-tallet og huser både veggmalerier og mosaikk. I dag er er klosteret et museum, og ett av stoppene på utflukten “Bulgarias skjulte skatter” som du kan være med på fra både Golden Sands og Albena.

Bildetekst: Klippeklosteret Aladzha huser både veggmalerier og mosaikk.

Klippeklosteret Aladzha huser både veggmalerier og mosaikk.

Etter klosterbesøket går turen til “Pobti kamani”, eller “Steinskogen” på norsk, et område med store og små høyreiste steinpilarer med ukjent opprinnelse (i likhet med Stonehenge).

For en perfekt avslutning på dagen drar vi til Varna Winery for å lære mer om noe av det bulgarerne er best på: vin! I tillegg til en interessant omvisning blir det prøvesmaking av rødt, hvitt og rosé, og du får selvfølgelig anledning til å kjøpe med deg vin hvis du ønsker det

 

Tips! Denne utflukten kan du bestille hjemmefra samtidig som du bestiller reisen til Bulgaria, eller på “Min side” hvis du allerede har bestilt.

Kort oppsummert om utflukten:

Med forbehold om endringer.

Pris:
Voksne: 56 euro
Barn: 29 euro

Måltider: Lunsj er inkludert i prisen.

Tid: 
Heldagsutflukt fra ca. 8.45 til 16.30.

Guide: 
Skandinavisktalende guide