Årets beste familiehotell

Det skal være gøy å dra på ferie med barna. Mye avhenger av hotellet, og velger du feil sitter du der med skjegget i postkassa og plastelina i øret. Her får du 6 knallgode hotellforslag til årets tur.

Vær oppmerksom på at dette blogginnlegget ble publisert i 2016.

# Sunwing Side Beach

En Lollo & Bernie-suite på Sunwing Side Beach – barnas favoritt!

Vi snakker ofte om Sunwing Family Resorts som hotellene som elsker barn. Hvert eneste rom på hotellet er tilpasset barnefamilier – store og små. I Royal Family-leilighetene på Sunwing Side Beach kan dere være opptil 6 personer, og dette er store, luksuriøse 2- og 3-romsleiligheter. 3-romsleilighetene har takterrasser med bord og sitteplasser for hele familien – perfekt for trivelige utekvelder under Tyrkias stjernehimmel.

Reiser dere med små barn er Happy Baby-leilighetene et naturlig valg – disse ligger på bakkeplan med inngjerdet terrasse, og har barneseng, barnestol og paraplytrille til barn under tre. Har du småtroll som er fans av Lollo & Bernie (hvem er vel ikke det?!) kan du bo i Lollo & Bernie-suiter – en opplevelse som garantert vil falle i smak.

LES MER: Derfor er Sunwing familienes favoritthotell

 

# Ocean Beach Club – på Gran Canaria eller Kreta

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Ocean Beach Club på Gran Canaria åpnet dørene rett før jul.

Ocean Beach Club er to familiehotell bygget på samme prinsipper som Sunwing Family Resorts, men anleggene er mindre, roligere og mer personlige. Her er det ingen forrykende kveldsshow eller utallige runder vann-aerobic i bassenget. Faktisk er det heller smakfull og luksuriøs design som kjennetegner Ocean Beach Club, og flere av suitene har egen bassengtilgang. I disse suitene kan par med mindre barn enkelt tilbringe tid sammen ved bassenget selv om minstemann sover inne på rommet – det er jo bare noen meter unna.

 

# Avra Imperial Beach Resort & Spa på Kreta

KOIAVRA, Avra Imperial Beach Hotel, Crete, Greece, August 2011, Joakim Borén

Lollo & Bernies barneklubb er det bare å forberede seg på svømmehud mellom tærne!

Barna, store som små, er hovedpersonene på Avra Imperial i rolige Kolimbari på Kreta, og Lollo & Bernie vet å ta godt være på dem. Barn fra 3-7 kan være med i Lollo & Bernies barneklubb, mens de eldre barna vil trives godt i Junior Club. Det er ingen fare for at barna skal sitte og tvinne tommeltotter – på hotellet arrangeres nemlig Lollo & Bernies After Beach, Mini Show, Mini Stars, Mini Party og Mini Disco!

I likhet med Ocean Beach Club har noen av leilighetene egen Swim Out, dvs. egen tilgang til bassenget fra leiligheten – deilig! Og du, 95 % av de nesten 4000 gjestene som besøkte Avra Imperial i fjor sommer ville anbefalt hotellet videre – det lover godt, synes du ikke?

 

# Viva Mallorca i Ca’n Picafort på Mallorca

En av barnas tumleplasser på Viva Mallorca.

Mallorca er i vinden igjen, og i lille, koselige Ca’n Picafort på Mallorcas nordøst-side ligger Viva Mallorca – et lyst, luftig og barnevennlig leilighetshotell. Her er det bare å innta solsengene blant frodige trær i bassengområdet, senke skuldrene og nyte varmen. Hotellet har barnebasseng med flere små vannsklier og andre festligheter som barna vil elske! Vil du gjøre ferien ekstra behagelig kan dere bestille All Inclusive og få alle måltider inkludert i prisen. På ferie er det lov å spise is hver dag, synes vi, og med All Inclusive kan dere forsyne dere av snacks, frukt, smørbrød, drikke og selvfølgelig is, nesten helt frem til midnatt hver dag.

 

# Alea i Parga

Alea

Koselig kveldsstemning på restauranten ved bassenget

Alea er et hjemmekoselig leilighetshotell på en høyde med fantastisk utsikt over Valtos Beach. Hotellet har selvfølgelig barnebasseng, men hvis dere også vil prøve dere som strandløver går det gratisbusser fra hotellet til Valtos Beach flere ganger om dagen. Alea er et populært hotell, blant annet på grunn av sin utmerkede service. Hotellet scorer intet mindre enn 4,7 ut av 5 mulige poeng blant Ving-gjestene som besøkte hotellet i fjor, og også på TripAdvisor er dette en favoritt men omtrent utelukkende positive anmeldelser.

Hvor vil du helst reise i sommer? Del gjerne reisedrømmer og tips med oss i kommentarfeltet ⇓