Få mer ut av høstferien

høstferien copy

Før du aner ordet av det er den her igjen. Høsten. Med sitt smygende mørke, sine kalde gufs og triste regnskyll. Dropp raggsokkene og regnjakka i år – bli med oss på eventyr istedet!

 

⇒ Reis på cruise

Reis på oppdagelsesferd i Karibia eller Middelhavet! Spania, Italia, Malta – det beste med cruise er at du får oppleve flere reisemål på én og samme tur, og det er akkurat som om du har med deg det fine hotellet hele veien. Høres det ikke deilig ut?

Ps! På Costa Cruises reiser og spiser barn gratis når de deler lugar med to voksne.

Opplev den herlige atmosfæren i Italia når du cruiser i Middelhavet

Opplev den herlige atmosfæren i Italia når du cruiser i Middelhavet

 

⇒ Få nye smaksopplevelser i Tyrkia

I Tyrkia får du både rustikk husmannskost og den mer raffinerte matlagingskunsten som stammer fra keisernes kjøkken. Prøv meze, småretter i form av grønnsaker, kjøtt og krydder som serveres sammen med brød. Tyrkiabesøket er heller ikke komplett uten en smakebit på den verdenskjente kebaben. Og glem for all del ikke Lokum (turkish delight) – søte sukkerklumper i all verdens farger og smaker.

Ps! Prøv et Sunwing Family Resorts-hotell eller Family Garden hvis du reiser til Tyrkia med barn!

VSTRAYT1333

Tyrkias kjøkken bør ikke undervurderes. Her finnes det mange godsaker!

 

⇒ Vær barnslig i Disneyland

Disney World i Orlando er himmelriket for barna, men du verden så gøy det kan være for voksne også. Det er nemlig ikke sånn at Disney World er én fornøyelsespark og that’s it. Neida, det er intet mindre enn fire Disney-parker, og du finner garantert noe du liker: én av dem er en av verdens største dyreparker, Disney’s Animal Kingdom. Den internasjonale Epcot-parken byr på paviljonger med inntrykk fra alle verdenshjørner og har et prisvinnende fyrverkeri hver kveld. I klassiske Magic Kingdom venter det verdensberømte eventyrslottet, og Hollywood Studios er enhver fimentusiasts drøm.

Og blir det for langt til Florida kan du jo ta turen til Disneyland Paris i stedet?

I Epcot kan du besøke Marokko og Mexico i løpet av en times tid.

I Epcot kan du besøke både Marokko og Mexico i løpet av en times tid.

 

⇒ Utforsk Mallorca

Med sine over 20 reisemål har Mallorca har noe for enhver smak. hvorfor ikke leie bil og dra på oppdagelsesferd rundt på øya? Her får du nemlig det meste, uansett om du er på jakt etter kultur- og matopplevelser (da bør du reise til Palma og Palmabukten), badeparadis (sett kurs mot øst- eller nordkysten) eller unike naturopplevelser (prøv i så fall vestkysten og Tramuntanafjellene).

Synes du det er vanskelig å velge reisemål? Sjekk Mallorca-guiden vår!

Ps! Det er fortsatt ledige rom på de populære Sunwing- og Family Garden-hotellene på Mallorca, og ikke minst på Viva Zafiro Alcudia!

Ut på tur, aldri sur! Lei bil og dra på oppdagelsesferd på Mallorca.

Ut på tur, aldri sur! Lei bil og dra på oppdagelsesferd på Mallorca.

Hva har du mest lyst til å gjøre i høstferien? Del det med oss i kommentarfeltet under, da vel? ⇓