Costa – cruise på italiensk

Costas skip i havn i Italia

Costas skip i havn i Italia

Drømmer du om å besøke Roma, Barcelona, Palma eller kanskje alle sammen på én og samme ferie? Er du glad i god mat og en avslappet livsstil – uten at det koster skjorta? Da er Costa Cruises noe for deg!

På cruise kan du slappe av, nyte havbrisen og og ankomme en ny havn hver eneste dag. Perfekt for deg som vil oppleve mye på mest mulig komfortabel måte.  Costa er et italiensk rederi  som spesialiserer seg på ruter i Middelhavet der mange av reisene faktisk ikke koster mer enn en sydenferie.

Fersk grillet fisk med sitron og tomat på menyen

Fersk grillet fisk med sitron på menyen

La Dolce Vita

Om bord på et cruise med Costa kan du sette deg tilbake og virkelig kjenne på den italienske livsstilen.  Kokkene tilbereder deilig italiensk mat og bruker råvarer fra havnene du besøker slik at menyen varierer fra dag til dag og er tilpasset sesongen.

Du sier vel ikke nei til en middag bestående av fersk pasta med nylaget pesto til forrett, grillet fisk til hovedrett, etterfulgt av et fat bestående av lokale oster avsluttet med en crème brûlée?

Om bord er det også en egen vinbar der skipets sommelier mer enn gjerne deler sin kunnskap om vin. Her får du servert en smaksmeny bestående av flere retter spesielt tilpasset de ulike vintypene.

 

Spennende stopp

Med Italia som utgangspunkt ligger hele Middelhavet for dine føtter og du kan velge mellom mange forskjellige ruter, slik at du kan besøke de stedene som passer deg best.  Både storbyer og mindre ferieøyer står på programmet.

Piazza Navona i Roma

Dagene tilbringes akkurat slik du ønsker på alle reisemålene. Du trenger bare å bare sørge for å være tilbake om bord når skipet reiser videre hver kveld.

Om kvelden starter kveldslivet om bord og du kan se på show i skipets storsal, se et liveband eller hvis du føler for det – danse til levende salsamusikk i en av de mange barene om bord.

Perfekt for familien

costa_pool_family

Moro i bassenget om bord

Etter en dag i havn er det deilig å kunne hoppe rett i bassenget, dersom du ikke bare bestemmer deg for å tilbringe hele dagen om bord. Costas cruise passer bra for hele familien. Barna har sitt eget badeland og en barneklubb der de kan leke sammen med andre eller gjøre andre morsomme aktiviteter mens foreldrene unner seg litt egentid.

Det blir ikke La Dolce Vita uten litt egenpleie. På skipet kan du besøke de flotte Samsara-spaene med alle tenkelige behandlinger og noen har også en egen vinterhage og et utendørsområde med utsikt utover havet. Det er også et eget treningsstudio om bord der du kan bestille PT-timer dersom du ønsker det.

Du kan enkelt bestille cruise med Costa sammen med fly og hotell i en og samme pakke på Ving.no.

CostaNeoRiviera1043

Avslappende utsikt fra spaet