En ferieopplevelse utenom det vanlige

Knallblå bølger slår mykt mot en lang, gyllen strandstripe. En mild bris rasler over sanddyner som bader i sol. Og en liten, perfekt oase med en unik atmosfære. Velkommen til Casa Cook!

···

Ikke som alle andre hotell

Da Casa Cook Kos åpnet i 2017 var ingenting overlatt til tilfeldighetene. Arkitekturen er urban og minimalistisk, men smelter godt inn i de landlige omgivelsene hotellet ligger i. Kanskje ikke så rart ettersom byggestilen er inspirert av nettopp gresk arkitektur?

De 100 bohem-rommene er innredet i jordfarger og med naturmaterialer, og flere av terrassene har lekre hengekøyer hvor du kan lene deg tilbake og bare nyte livet. For på Casa Cook er det deg det handler om. Og de du reiser sammen med, selvfølgelig. Har du lyst på litt ekstra ferieluksus kan dere unne deg en suite med utgang til bassenget fra deres egen terrasse.

Les mer: Casa Cook ble umiddelbart en favoritt hos interiørbloggeren

I hotellets juicebar er det bare å velge og vrake blant forfriskninger av ferskpresset og lokalprodusert frukt. I restauranten står tradisjonell gresk mat med en moderne tvist på menyen, også den tilberedt på lokale råvarer – naturligvis. Frokostbuffeen bugner av fristende, greske spesialiteter og fersk frukt.

Hotellet ligger på den finkornede stranden i Marmari og har en egen Beach Club for både hotellgjester og lokalbefolkningen. På Casa Cook er nemlig gresk parea – samling av venner – en selvfølge.  Casa Cook Beach Club har åpent fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, og her kan du nye smakfulle drinker, lekre smaksopplevelser og late timer på solsengen mens du hører på loungemusikk som spilles av hotellets egen DJ. Øyeblikkene du deler her, med gamle og nye venner, det er kanskje øyeblikkene du kommer til å huske best.

Mer enn bare et rom

På Casa Cook skaper du dine egne unike ferieopplevelser. Som seg hør og bør på et lekkert, bohemhotell finner du både spa og hamam, og du har tilgang til et velutstyrt treningsstudio hvis du vil være aktiv i løpet av ferien. Du kan også prøve Stand-Up Paddleboard, den nye og stadig mer populære formen for vannsport der du padler stående på et stort brett. God balansetrening for alle som våger seg utpå! Foretrekker du å holde deg på fastere grunn, kan du for eksempel ri langs stranden i solnedgang. Vil du se mer av Kos er historiske Kos by bare en taxitur unna.

Hvis du er på utkikk etter en rolig ferieoase med luksuriøse bohemvibber der du kan oppleve og la deg inspirere av den lokale atmosfæren, ja, da får du både i pose, sekk og koffert på Casa Cook. Finn frem de fineste bohemklærne dine, de store solbrillene og lakk tåneglene – her vil du trives!

Fristende? Les mer her.

Kategorier