Hvilken Kanariøy skal jeg velge?

Lurer du på hvilken Kanariøy som passer for deg? Da bør du lese videre…

Avslappende strandliv, bilturer opp i fjellene, badeland med moro i lange baner og seilturer til små havnebyer. Kanariøyene har alt, og Ving har hotell som passer for alle familier og lommebøker.

Valget er ditt

Er du ute etter en klassisk kanarieuke? Eller passer det bedre å være borte 5, 10 eller 16 dager? Reiser du med Ving til Kanariøyene kan du velge mellom charter til våre mest populære reisemål – eller ruteflypakke som gir deg valgfri avreisedag og reieselengde.

♥ Visste du forresten at vi har sendt reiseglade nordmenn til Kanariøyene siden 1958?

Gran Canaria

Nyt strandlivet i Arguineguín, Gran Canaria.

Gran Canaria er den mest solsikre av Kanariøyene. Med strand- og storbyliv i Las Palmas og mange forskjellige reisemål har øya noe for alle. Ving tilbyr et av markedets største utvalg av hotell på Kanariøyene. Reiser du uten barn anbefaler vi voksenhotellet Sunprime Atlantic View, og reiser du med barn er favorittene Sunwing Arguineguín Seafront og vårt nye Ocean Beach Club i Playa del Cura. Vi har hele elleve reisemål på Gran Canaria. Velg mellom Arguineguín, Playa del Cura, Playa de Inglés, Costa Meloneras, Las Palmas, Maspalomas, Amadores, Puerto de Mogán, Puerto Rico, San Agustín og nyheten Playa de Taurito.

 

 ♥ Les også: Velg riktig hotell på Kanariøyene – se anbefalinger fra produktsjefen

 

Tenerife

Rouque de los Muchachos högsta punkten, La Palma. AJO.

I Tenerife kan du blant annet bestige vulkanen Teide.

Vakre Tenerife kan friste med frodig, grønn natur og et spennende turlandskap. Sør på Tenerife finner du det høyeste fjellet på Kanariøyene, nemlig vulkanen Teide. Området i sør består for det meste av karrig, tørt lavalandskap, mens nordsiden av øya derimot er frodig og grønn. Voksne gjester har det aller best på elegante Sunprime Coral Suites, mens barnefamilier elsker familiefavoritten Sunwing Fañabe Beach. Vi tilbyr også et populært Family Garden-hotell i Playa del Paraiso, der både Lollo & Bernie og All Inclusive er inkludert i prisen. På Tenerife kan du velge mellom ni ulike reisemål. I Playa del Américas, Puerto de la Cruz og Los Cristianos finner du vårt største utvalg av hotell. Men la deg også sjarmere av Playa Paraiso, Guía de Isora og nyhetene Vilaflor og Los Gigantes.

Les også: Topp 10 opplevelser på Kanariøyene

 

Fuerteventura

Corralejo.

I Corralejo har du turkisblått hav på alle kanter.

På den nest største av Kanariøyene opplever du avslappet atmosfære og en genuin, kanarisk stemning. Hit kommer det færre turister og trafikken er roligere. Dette er et paradis for surfere da øya har noen av Europas beste strender. Den idylliske fiskerlandsbyen Corrajelo er et strålende reisemål for hele familien, og i strandparadiset Jandia finner du både ekslusive hotell og et av våre populære Family Garden-hotell. Lille, rolige Costa Calma frister også med sol og gyllen strand så langt øye kan se.

 

La Gomera

La Gomera 2007. San Sebastian.

La Gomera – golferens paradis.

La Gomera er en fredelig, liten øy med utmerket turterreng og flotte golfanlegg. Øya er faktisk så fredelig og lite utbygd at det nesten er vanskelig å tenke seg at den er en av Kanariøyene. Ving tilbyr ett hotell på La Gomera – nemlig øyas beste hotell, Jardin Tecina. Hotellet er bygget i klassisk, kanarisk stil og er selvforsynt med frukt og grønt. Bestill en golfpakke på Tecina Golf, og spill golf med fantastisk utsikt over Atlanterhavet.

 

Lanzarote

Playa Blanca. Lanzarote Play Blanca. Nya marinan.

I rolige Playa Blanca kan du rusle langs den hyggelig havnen.

Unikt vulkanlandskap, sjarmerende landsbyer, grotter og fine lavastrender – alt dette finner du på Lanzarote. Felles for øyas reisemål er de fine strendene, og med Ving kan du bo enten i Puerto del Carmen eller i Playa Blanca, begge på sydkysten. Puerto del Carmen passer for deg som vil ha både sol, strand, shopping og et livlig uteliv. Ønsker du en roligere ferie er Playa Blanca reisemålet for deg. Uansett hvilket du velger har du mange aktiviteter, butikker og restauranter å velge mellom.

 

Har du en Kanariøy-favoritt? Fortell oss gjerne hvilken i kommentarfeltet under! ⇓

 

 • jegtenker

  Min favoritt er Tenerife , men det skjærer meg , at dere feil informerer ..Gia De Isora er kommunen , landsbyen ligger oppe i åsen , 600 meter over havet ! Den er en nydelig liten landsby , med hyggelige mennesker og med det som kjennetegner landsby ..Pga. EU har de fått trimsenter og svømmehall (moderne) , kommunesenter , og konsert/kultur hus ..Kirken er jo på plass og en nydelig Canarisk eiendom ..SÅ,! kommer du dit flere ganger , vil menneskene kjenne deg igjen og hilse deg ! Det var/er ? flere moderne/mondene butikker med høy kvalitet ..Bussen går fra Las Amerikas (terminalen) til “Halvorsens conditori” !! Ta en tur da vel .. Gia de Isora betyr ,,porten til Isora ,området ..Jeg har innformert dere om dette tidligere ,et år siden ?? men ingenting har skjedd , det er dårlig ..Da landsbyen IKKE ligger ved kysten !!!!!!

  • lenkongerud

   Hei! Takk for at du deler tips, og for at du gjør oss oppmerksom på ting som ikke stemmer. Dette skal vi se nærmere på. Ha en fin helg!

 • Rune Sørby

  Gran Canaria er vår favoritt her i huset. Der er det et mangfold der uten like. Ikke en dag der bør være lik en annen. Lei en bil og opplev øya. Anbefales.