Nordens beste sommelier til Sunprime

For mange er god vin til maten en viktig del av ferieopplevelsen. Denne høsten satser Ving derfor på moderne og lokale viner på populære Sunprime Atlantic View på Gran Canaria.

Bak den unike vinlisten står en av Sveriges fremste vineksperter, den nordiske sommeliermesteren Arvid Rosengren. 25-åringen har, til tross for sin unge alder, lang erfaring med vin. Han har arbeidet på Le Rouge i Stockholm og er chef-sommelier på restaurant MASH i København. Han er regjerende svensk- og nordisk sommeliermester. Nå reiser han snart til Sunprime Atlantic View i Playa del Ingles på Gran Canaria for å undervise hotellpersonalet før lanseringen av den nye vinlisten i oktober.

Menyen på hotellet er internasjonal, med innslag av spanske retter og grillmat. Charterverdenens kanskje beste vinliste – Selected by Arvid Rosengren – består av en rekke lette, friske viner som passer både til menyen og det varme klimaet.

Jeg synes man skal nyte de lokale vinene når man er på ferie

Det sier Arvid Rosengren. For ham har målet har vært å gi gjestene nye smaksopplevelser i vinverdenen.

Vings Sunprime-hotell er skreddersydd for voksne gjester. Alle hotellene har 16-års aldersgrense, og lekre rom, fine omgivelser og gode matopplevelser skal være en del av ferieopplevelsen.