Opplev Svalbard med Ving

Til nå har de fleste som har reist med oss satt kursen sørover, men de dagene er forbi. Nå kan du oppleve et verdens mest eksotiske reisemål med oss – Svalbard!

Nå trenger du ikke lenger være polfarer eller eksentrisk eventyrer for å gjøre drømmen om å reise til Svalbard mulig. Visste du at det bor flere isbjørner enn mennesker på Svalbard?

– Vi har lyttet til gjestene våre, som har ønsket seg dette reisemålet i lang tid, og kan nå tilby pakkereiser også til Svalbard. Dette lille stykket av Norge har utrolig mye å tilby, og vi gleder oss til å sende det første flyet nordover, forteller pressekontakten vår, Sophie Frisholm Damsund, entusiastisk.

Høysesongen på Svalbard er i april, men du kan reise dit året rundt. Hver årstid har sin sjarm, men vinteren er riktig årstid for deg som vil oppleve isbjørner, hundesleder og et fantastisk fyrverkeri av nordlys. Du kan velge blant fire fine hotell i Longyearbyen.

Vi samarbeider med Spitsbergen Travel, som skreddersyr Svalbard-pakker med hotellovernatting og spennende utflukter. Ta kontakt med våre reiserådgivere for mer informasjon om dette.