På denne karibiske øya får du mest for pengene

Vinterens 258 000 ferieevalueringsskjemaer har talt: Ingen andre reisemål hadde like høy prosentandel i graden av tilfredshet på hotell og innfrielse av ferieforventninger.

Aruba skinner solen mer eller mindre året rundt, og vannet blir sjelden kaldere enn 25 grader – og det falt definitivt i smak hos gjestene våre.

I evalueringsskjemaet svarer du på spørsmål knyttet til reisen din, alt fra selve bestillingen til været. Vi spør også om du opplever at du har fått valuta for pengene, både prismessig og opplevelsesmessig. At Aruba har et prisnivå som er omtrent 30 % lavere enn her gjør at mange føler de har fått mye for pengene.

– Å reise til Aruba er ikke akkurat billig, så vi er glad for å se at gjestene våre opplever at reisemålet er verdt hver krone, sier Sophie Damsund Frisholm, som er PR-ansvarlig i Ving.

Ving har sendt ut evalueringsskjemaer til hjemvendte gjester helt siden 70-tallet, og tilbakemeldingene har bidratt til utviklingen av produktene, som konsepthotellene. Ving tar dine meninger og ønsker på det største alvor, så glem for all del ikke å svare på skjemaet ditt når du får det på e-post!

Nysgjerrig på Aruba? Her kan du se alle hotellene du kan velge blant.