Vi lanserer stillehavsparadiset Hawaii

Hawaii. Kjenn litt på ordet, lukk øynene og drøm deg bort.

Å reise til Hawaii er kanskje selve definisjonen på en drømmeferie. Denne avsidesliggende øygruppen rommer fantastisk natur og paradisstrender, og har et stort utvalg av aktiviteter, fornøyelser og severdigheter. Jeg har selv vært der og lengter fortsatt tilbake til USAs Aloha state.

Valget var enkelt når vi i Ving skulle velge vårt nyeste tilskudd til listen over eksotiske reisemål du kan reise til. Flere og flere velger nemlig å reise langt bort når de skal på ferie. Hawaii består av 132 øyer, men mesteparten av landmassen utgjøres av åtte hovedøyer. Med Ving kan du nå reise til to av dem: Oahu og Maui.

Øyparadiset du aldri kommer til å glemme

Etter bare seks dager klatret Hawaii til topps på listen min over favorittreisemål. I løpet av en snau uke på Oahu rekker du å se verdenskjente severdigheter som Pearl Harbor, og du kan plante føttene dypt ned i den silkemyke sanden på berømte Waikiki Beach. Drøye 40 minutter unna ligger Lanikai, som er den aller fineste stranden jeg noensinne har vært på. Her kan du padle kajakk og snorkle. Vi så både tropiske fisker og skilpadder. Oahu lever rett og slett opp til enhver forventning.

Strandparadiset Lanikai på Oahu er vel verdt et besøk.

Maui er ikke noe dårligere, med vaiende palmer, dramatisk natur og strender som gang på gang blir kåret til noen av verdens fineste. Kanskje du skal ta deg tid til å oppleve begge øyene på en og samme ferie?

Reiser du til Hawaii blir det garantert et minne for livet.