Reiseleder for Ving! Noe for deg?

Reiseleder for Ving

Er du en av de som iblant funderer på om ikke livet kunne vært enda mer spennende og opplevelsesrikt? Kanskje ønsker du deg bort til varmere strøk og andre kulturer, men vet ikke helt hvordan du skal kunne kombinere dette med jobb og bosted?

Det finnes mange som tenker akkurat som deg, og noen av dem har valgt å gjøre noe med det. Ving har nesten 400 ansatte som lever og arbeider ute i vår spennende ferieverden. Våre vingverter arbeider med service, utflukter, aktiviteter, barneklubber, show og mye annet. Og felles for dem alle er at når de våkner på morgenen, da står de opp til sol, varme og eksotiske omgivelser.

Det går mange ulike rykter om hvordan det er å arbeide som reiseleder. Noen tror at det kun er masse jobb og ingen fritid. Jo visst er det hektiske perioder med mye jobb og mye man skal lære seg i starten av Vingvert-karrieren, men hva kan det da være som gjør at de fleste ser tilbake på dette som noe av det beste de har gjort? Ta gjerne en kikk på bloggene til våre nåværende reiseledere så kan du selv se hvordan de har det. Du vil oppleve at det finnes mye tid for både spennende opplevelser og nye bekjentskaper.

Vi har en årlig anonym og uavhengig undersøkelse der vi spør om våre reiseledere vil anbefale sin jobb til venner og kjente, og i siste undersøkelse har 97% svart ja på dette spørsmålet!

Men det er en annerledes jobb. Det er en jobb som passer deg som er fleksibel og spontan. Du møter ulike mennesker og nye utfordringer på løpende bånd, og det er ikke alltid ting går helt som planlagt. Det er heller ikke alle kulturer som fungerer på samme måte som vår egen, hvilket gjør at du må være villig til å tenke litt ”utenfor boksen” iblant. Din hovedoppgave som reiseleder er å se til at våre gjester opplever en trygg, seriøs og god service med et glimt i øyet. Og dette kan fint kombineres med en masse egne opplevelser og utvikling.

Om du fortsatt lurer på om reiseleder for Ving er drømmejobben for deg… Det finnes enda flere grunner til å søke på jobben som reiseleder!

Du får mange nye venner for livet – fra hele verden! Som reiseleder kommer du ikke til å oppleve to like dager. Du får muligheten for å arbeide og du får bo på de stedene alle dine venner drømmer om å tilbringe sin ferie! Du har muligheter for å lære nye språk, og du har gode utviklingsmuligheter. Vingvert-jobben er ikke noe du nødvendigvis gjør i en eller to sesonger. Etter hvert kan du søke nye utfordringer innen økonomi, booking, personalledelse, konferanse eller mye annet. Og om det ikke er noe som haster her hjemme så kan du trygt arbeide noen år i vår utenlandsorganisasjon. Gjett hvem som har mest å fortelle når du kommer hjem igjen og treffer dine venner og din familie? En god attest og referanse fra en periode som reiseleder er også garantert et pluss å ta med seg videre.

Er du vår neste Vingvert-stjerne? Les litt mer om de ulike stillingene her Jobb i Ving.

Vi gleder oss til å møte deg, og svarer gjerne på dine spørsmål om det er noe du er usikker på!

Søk på en stilling som reiseleder nå!

Mvh
John Greger Thorsen
Personalsjef Ving Utland

  • Oscar Aaslund Hovin

    Hadde jeg vært gammel nok, hadde jeg søkt! Men en dag.. En dag, er jeg den nye vingverten for Ving 😀

Kategorier