Er du Vings neste reiseleder?

Skulle du ønske livet var mer spennende og opplevelsesrikt? Har du lyst til å oppleve andre kulturer og jobbe et sted hvor solen skinner nesten hver dag? Bli med oss på reisen, da vel!

Det finnes mange som har tenkt akkurat som deg. Ving har nesten 400 ansatte ute i vår spennende ferieverden. Reiselederne våre jobber med service, utflukter, aktiviteter, barneklubber, show og mye annet. Og felles for dem alle er at når de våkner på morgenen, da står de opp til sol, varme og fine omgivelser.

Vi har en årlig anonym og uavhengig undersøkelse der vi spør om våre reiseledere vil anbefale sin jobb til venner og kjente, og i siste undersøkelse har 97% svart ja på dette spørsmålet!

Det er ikke til å stikke under stol at det er en annerledes jobb. Det er en jobb som passer for deg som er fleksibel og spontan. Du møter ulike mennesker og nye utfordringer på løpende bånd, og ting går ikke alltid helt som planlagt. Din hovedoppgave som reiseleder er å se til at våre gjester opplever en trygg, seriøs og god service med et glimt i øyet. Bli med oss på reisen, da vel!

Du kan begynne med å se nærmere hva på du kan jobbe med hos Ving, både i Norge og på de forskjellige reisemålene våre. Du kan også lese mer om hvordan det er å jobbe hos Ving, eller gå rett til oversikten over ledige stillinger. All informasjonen du trenger finner du her.