Slik er det å være junior-reiseleder

11825073_10153822816001840_4733511177160780920_n

I sommer reiste tretten år gamle Vilde til Rhodos for å prøve seg som reiseleder på Sunwing Kallithea Beach. Det ble en minnerik uke, og nå deler hun opplevelsene med oss.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

TI OPPLEVELSER PÅ RHODOS
av Vilde Kamme

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Hei! Nå vil jeg gjerne dele mine opplevelser med dere blogglesere, og jeg har laget en liten historie fra tiden min som junior-reiseleder på Rhodos. Jeg har opplevd utrolig mye, og uken min på Rhodos var virkelig minnerik.

“Paint the Host”

Vi satte frem maling og lot barna male oss. Det endte selvfølgelig med at vi ble fullstendig dekket av maling, og jeg ble stående en god stund i dusjen etterpå. Det var virkelig gøy å se hvor ivrige barna var, og hvor morsom de syntes denne leken var.

IMG_7764

Vi kledde oss ut

På Sunwing Kallithea Beach kledde de ansatte seg ut til nesten alle aktivitetene vi var med på. Var det “spooky night” kledde vi oss ut som spøkelser, og var det pirattema, så kledde vi oss ut som pirater. Det var en morsom opplevelse både for meg og for de små på hotellet.

11825073_10153822816001840_4733511177160780920_n

Ansiktsmaling

Først var jeg veldig skeptisk til dette, men den andre dagen vi hadde det på planen måtte jeg trå til. Da hadde det skjedd en feil, så i stedet for å være fire voksne som malte, som det var den første gangen, så var vi plutselig bare én denne gangen. Da måtte jeg male og male i en lang halvtime, og jeg må si jeg ble ganske flink. Veldig gøy å se hvor mye jeg kan forandre mening fra den første gangen og til den siste. Da ville jeg bare male mer!

Rhodos by

Jeg fikk også den store gleden av å oppleve Rhodos by og gamlebyen. Jeg og tanten min ble vist rundt i byen av en av kollegaene til tante som opprinnelig er fra Hellas. Han viste oss også hjemmet sitt, et typisk gresk hus. En herlig opplevelse.

DSC04538

Utekino

Tante og jeg fikk også oppleve utekino. Hotellet rigget opp til utekino på tennisbanen der vi så en kjempemorsom komedie vi lo masse av.

Smoothiebaren

Jeg må også fortelle dere om den fantastiske smoothien de solgte på hotellet. Vidunderlig smak! Om dere noen ganger drar til Sunwing Kallithea Beach, ta dere en tur innom smoothiebaren!

Leke med barna

Vi lekte mye med barna på hotellet, blant annet hadde vi vannaktiviteter som minidisko i vannet. Mange ble med, og vi sang og danset.

11831813_10153840711736840_7487654859246780736_n

 

De ansatte på Sunwing Kallithea Beach

Noe av det jeg savner aller mest etter Rhodos-turen: Alle de fantastiske personene som jobbet på hotellet. Flere ble jeg godt kjent med, og de er virkelig herlige mennesker som barna stortrives med.

Sjøen

Det var virkelig helt herlig å bade på Rhodos, og vannet var perfekt å snorkle i. Jeg badet nesten ikke i bassengene, siden sjøen var så fin.

Været

Til slutt tenkte jeg å nevne været. Til tider var det over 40 varmegrader, men det var deiligere når det nærmet seg 35. Været var helt herlig på Rhodos!

 

LES OGSÅ: Kjenner du noen mellom 10 og 13 år som kan passe som Reiseleder Junior?