Slik velger du riktig hotell på Mallorca

Skal hotellet være barnevennlig? Barnefritt? Ha kul design? Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig for de fleste, men velger du et konsepthotell er sjansen stor for at du treffer blink.

···

For deg som elsker designhotell: Cook’s Club Palma Beach

Cook’s Club Palma Beach er stedet for deg som digger stilig interiør og en urban atmosfære. Myke naturmaterialer, betongvegger, smijernshyller, stråmatter og grønne planter er stikkord for omgivelsene. DJ-er spiller loungemusikk ved bassenget dagen lang, og i Captain’s Cook Bar står kule dudes og mikser rå drinker.

Hotellet ligger rett i nærheten av både sentrum av Playa de Palma og stranden, men du skal ikke se bort fra at du bare blir på hotellet og tilbringer late dager ved bassenget. Alle Cook’s Club-hotellene er designet for en helt ny generasjon reisende, og er et aldri så lite paradis for alle som liker en kul, tilbakelent atmosfære.

Les også: 24 timer på Cook’s Club

På Cook’s Club spilles det digg loungemusikk ved bassenget dagen lang.

For deg som reiser med små barn: Sunwing Alcudia Beach

Ingen over, ingen ved siden. Alcudia er Mallorcas strandparadis – og rett ved den langgrunne paradisstranden finner du også barnefamilienes favoritthotell.

Prisbelønnede Sunwing Alcudia Beach består av åtte leilighetsområder, og her er hver minste detalj skreddersydd for at alle i familien skal få en herlig ferie. For eksempel: Når du reiser med barn velger du naturligvis et hotell basert på hvor barnevennlig det er, og ikke la oss si…treningsmuligheter. På Sunwing har det aldri vært sånn at det ene trenger å gå på bekostning av det andre, og denne sommeren introduseres også familietrening – trening tilrettelagt for både unge og voksne gjester.

Tips! Det ligger også et Sunwing-hotell i Cala Bona på Mallorcas østkyst.

Les mer om hvorfor Sunwing er det ultimate familiekonseptet

På Sunwing er alt lagt til rette for små og store feriegjester.

For deg som vil unne deg litt ekstra: SENTIDO Punta del Mar

Rett utenfor Santa Ponsa på Mallorcas sørvestspiss ligger SENTIDO Punta del Mar lekkert til på en klippe over havet. Som på alle SENTIDO-hotellene har det blitt stilt ekstra høye krav til beliggenhet, bassengområder og rom. De store vinduene sørger for panoramautsikt, og du kan se solen synke ned bak horisonten i et fyrverkeri av rødt, gult og rosa hver eneste kveld. Hotellet har 16-års aldersgrense, så ved bassenget og ellers på hotellet hersker en avslappende og rolig atmosfære.

Tips! Hvis du reiser med barn bør du se nærmere på Sentido Mar Blau, et søsterhotell i Sentido-familien – uten aldersgrense og med favorittmaskotene Lollo & Bernie på plass.

SENTIDO Punta del Mar ligger på en klippe over havet utenfor Santa Ponsa.

For deg som vil bo lekkert: Sunprime Waterfront

På Sunprime Hotels er det ingen som plukker seg i nesen ved frokosten eller kriger med oppblåsbare krokodiller i bassenget – i alle fall ingen under 16 år. Alle hotellene har nemlig aldersgrense. Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla.

Alle rommene har lekker design og moderne interiør. Rommene har deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som tykke håndklær, myke badekåper og lette tøfler. Bestiller du en Prime Rooftop Suite får du tilgang til en deilig takterrasse med eget basseng og spektakulær utsikt over Palmabukten. Perfekt for varme sommerkvelder.

Tips! Ving tilbyr ytterligere to Sunprime-hotell på Mallorca: Sunprime Monsuau og Sunprime Palma Beach

Bestiller du en Prime Rooftop Suite får du tilgang til en privat takterrasse med eget basseng.

For deg som reiser på budsjett: smartline Anba Romani

smartline er nøye utvalgte, rimelige hotell som passer for deg med et litt smalere feriebudsjett. Det betyr imidlertid ikke at de har kuttet på kvaliteten. Fargerike smartline Anba Romani ligger rett ved stranden i Cala Millor på Mallorcas østkyst, med en herlig solterrasse og basseng for både barn og voksne. Stranden ligger bare et steinkast unna stranden, og det er kort vei til Cala Millors sentrum.

Hotellet tilbyr All Inclusive og har en egen brasiliansk grillrestaurant, Rodizio. Der fungerer serveringen som på en tradisjonell churrascaria: På bordet ditt finner du et kort med en grønn og en rød side, som du bruker for å signalisere at du er klar for mat. Og voila! Kort tid etter kommer servitørene med grillspyd fulle av kjøtt. Nye spyd presenteres fortløpende så lenge du har kortet med den grønne siden opp. Når du er forsynt snur du kortet så den røde siden ligger opp.

Her kan du lese mer om smartline-konseptet

Velkommen til fargerike og prisvennlige smartline!